Obavijesti

News

Komentari 80

Odakle policajcu Audi RS7? 'Sam sam ga kupio i platio 30.000 €'

Odakle policajcu Audi RS7?  'Sam sam ga kupio i platio 30.000 €'
1

Policajac koji je skrivio nesreću na autoceste A3 kraj Sl. Broda nalazi se u bolnici

VIDEO

Taj dan jednostavno nije bio moj. Popio sam previše i sjeo, nažalost, u automobil, rekao nam je policajac iz vukovarsko-srijemske policije koji je 20. listopada skrivio prometnu nesreću na autocesti A3 kraj Slavonskog Broda u kojoj su svi sudionici teško ozlijeđeni. Kako je policija objavila na stranicama brodsko-posavske policije, do nesreće je došlo oko 3.40 sati na autocesti kraj Gornje Vrbe. Očevidom su utvrdili da je državljanin Republike Srbije (60) upravljao automobilom srpskih registracija od istoka u smjeru zapada.

Iza njega su se u tom trenutku u Audiju RS7 vozili 40-godišnji policajac izvan službe i njegov kolega koji je bio na mjestu suvozača. Nije držao potreban razmak iza automobila srpskog državljanina pa je u jednom trenutku naletio na njega. Oba vozila su nakon udarca sletjela s ceste na travnatu površinu. Policajac koji je vozio automobil bio je i pijan. Napuhao je 1,65 promila. Ekskluzivno smo jučer razgovarali s ozlijeđenim policajcem koji je trenutačno hospitaliziran u slavonskobrodskoj Općoj bolnici.

Pijani policajac vozio Audi RS7 i izazvao sudar kod Slavonskog Broda. Napuhao je 1,6 promila!
Pijani policajac vozio Audi RS7 i izazvao sudar kod Slavonskog Broda. Napuhao je 1,6 promila!

- Gledajte, svi mi griješimo. Imao sam i životnu tragediju nedavno, i zbilja mi se svašta događalo i ne želim skretati pažnju na sebe - rekao nam je.

Oba policajca i 60-godišnji državljanin Srbije, koji su sudjelovali u nesreći, zadobili su teške tjelesne ozljede te su prevezeni u bolnicu. Kako nam govori policajac koji je nesreću i skrivio, on je ozlijedio kuk, dok se njegov kolega samo natukao. Inače, Audi RS7 je luksuzna jurilica s više od 500 konjskih snaga. Na Njuškalu se može naći po cijeni od oko 190 tisuća eura. Policajac s kojim smo razgovarali tvrdi da je on kupio skupocjenu jurilicu po značajnijoj nižoj cijeni.

- Ne znam otkud takve informacije za automobil čija je vrijednost bila otprilike 30.000 eura - kaže policajac.

Dodaje kako ga je kupio u Hrvatskoj i da je automobil 2013. godište. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 80

VIDEO

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj
VOZITE OPREZNO!

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj

Uoči Dana državnosti i Tijelova mnogi su se zaputili na produženi vikend na more zbog čega je na autocesti nastao potpuni kaos zbog niza prometnih nesreća

VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih
HITNA POMOĆ NA TERENU

VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih

Karlovačka policija je potvrdila da je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A1 u blizini odmorišta Draganić. U nesreći je sudjelovao jedan auto koji je izletio s ceste i prevrnuo se. Ozlijeđeno je troje ljudi, a težina ozljeda za sad nije poznata. Iz HAK-a javljaju da se zbog nesreće u smjeru Dubrovnika vozi u dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 km/h. Mole vozače da voze oprezno.
Uprava zagrebačke plinare je izgubila milijunski posao: Sve otkrili radnici pa im sad prijete
ZAPOSLENICI U STRAHU

Uprava zagrebačke plinare je izgubila milijunski posao: Sve otkrili radnici pa im sad prijete

Od pravne službe su dobili mail u kojem ih se zastrašuje da ne istupaju u javnost jer time rade štetu firmi, kao da su oni prouzročili ovu štetu, rekao je Vlatko Kottnig, predsjednik Sindikata distribucije plina i plinske tehnike