Obavijesti

News

Komentari 75

Sretni dani za Hrvate: U petak osvojili 3 mil. kn, u subotu 29

Sretni dani za Hrvate: U petak osvojili 3 mil. kn, u subotu 29
1

Nepoznati dobitnik na EuroJackpotu dobio je gotovo tri milijuna kuna. Listić je uplatio na internetu. Milijunski dobici u Hrvatskoj izvučeni su i u veljači, ožujku te travnju

VIDEO

Ovih dana Hrvati su bili sretne ruke u igrama na sreću. Jučer je netko dobio malo manje od tri milijuna kuna na EuroJackpotu, a danas se sreća nasmiješila igraču Lota 7/39 koji je osvojio 29 milijuna kuna. Dobitna kombinacija bila je 11, 12, 15, 16, 19, 23, 30.  Oba igrača uplatila su listić na internetu.

U igri EuroJackpot samo još jedan broj nedostajao je sretnom dobitniku iz Hrvatske da osvoji čak 393 milijuna kuna. Međutim, vrlo vjerojatno će biti zadovoljan i s osvojenih 2,903.305,37 kuna.

U 18. kolu EuroJackpota u petak su izvučeni brojevi 24, 26, 29, 36, 49 te 3 i 6, a sretnik iz Hrvatske promašio je samo jedan broj i tako osvojio nešto manje od tri milijuna kuna. Naime, dobitnik je pogodio svih 5 od 50 brojeva iz velikog bubnja te 1 broj od 10 iz manjeg bubnja. Da je pogodio oba broja iz malog bubnja, dobitak bi bio čudesan.

Listić je uplaćen putem interneta, a osim ovog dobitka, u Hrvatsku također odlazi jedan dobitak u iznosu od 31.626,35 kuna. Taj je dobitni listić uplaćen u Ulici Ljudevita Posavskog 51 u Velikoj Gorici. Od početka 2018. godine u Hrvatskoj su pogođena već četiri milijunska zgoditka. Sredinom veljače muškarac iz Slavonskog Broda iz zabave je odigrao jednu kombinaciju EuroJackpota sa suprugom, što im je tog petka donijelo 26 milijuna kuna. Dobitnik tad još nije vjerovao da je osvojio toliki iznos, ali nije krio oduševljenje kako će od sada napokon moći opušteno živjeti kad zatvori kredite. Sljedeći milijunski iznos bio je u ožujku. Sretni je dobitnik uplatio listić putem interneta i osvojio 1,15 milijuna kuna. Početkom travnja Hrvatska je ponovno dobila milijunaša, kad je u Čepin otišlo više od deset milijuna kuna. Igrač je uplatio Loto 6/45. Sljedeće izvlačenje EuroJackpota je u petak, 11. svibnja, a igra se za visokih 481 milijun kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...