Obavijesti

News

Komentari 21

Oduvijek je htjela nekoga ubiti: S cimericom likvidirala mladića

Oduvijek je htjela nekoga ubiti: S cimericom likvidirala mladića

Kad je napokon maknula ubojstvo s popisa želja, Lilley je postala toliko euforična i puna sebe da se odmah otišla pohvaliti kolegi s posla. On je pak otišao na policiju

VIDEO

Britanka koje ja htjela do 25. godine nekoga ubiti, ostvarila je svoj bolesni san.  

Jemma Lilley iz Lincolnshirea ubila je autističnog tinejdžera Aaron Pajicha (18) uz pomoć svoje cimerice Trudi Lenon (43). Mladića, prijatelja Trudinog sina, namamile su u svoj dom u Perthu, izbole ga nožem po vratu i prsima, zakopale, a grob prekrile cementom. 

- Vidim stvari koje nikad dosad nisam, osjećam se kao nikad dosad. Ovo me nevjerojatno osnažilo. Hvala ti - napisala je oduševljena Lilley svojoj cimerici.

- Nema na čemu, SOS - odgovorila joj je Lennon koja se kod Lilley uselila nekoliko tjedana prije ubojstva, sa svoja dva sina. Jedan od njih, potpuno nesvjestan zločina koji se dogodio, pomogao je Lilley prekriti mladićev grob.

Tužitelj je rekao da bi se ubojice možda i izvukle da se Lilley nije imala potrebu hvaliti onim što je učinila.

- Kad je napokon maknula ubojstvo s popisa želja, postala je toliko euforična i puna sebe da se odmah otišla pohvaliti kolegi s posla. Rekla mu je da je sve skupa bilo mnogo teže izvesti nego što je očekivala te da je Lenon morala držati mladića na podu da ga ona dokrajči - kazao je tužitelj.

Sljedeći dan pokušala je kolegu uvjeriti da je sve izmislila, no problem je bio što je sve ispričala vrlo detaljno, stvari koje je jedino mogao znati pravi ubojica. Kolega je sve prijavio policiji, piše Sun.

Pretragom kuće, policija je našla abecedni popis metoda mučenja, desetke noževa, i skalpela, pilu te svježe izrezani komad tepiha - na kojem je, pretpostavlja se, mladić iskrvario.

Lilley je bila opsjednuta ubojstvima još od djetinjstva. Kao tinejdžerica napisala je priču o serijskom ubojicu SOS-u, Sonu ili Samu, što je bio nadimak serijskog ubojice Davida Berkovitza koji je 70-ih upucao šestero ljudi.

Njezina pomajka Nina (48) rekla je da je Lilley još kao djevojčica bila vrlo čudna i zlobna.

- Bila je pametna i bistra, ali nikad nisi mogao znati što misli. Uvijek sam imala dojam da plešem po rubu s njom. Priča koju je napisala je bila vrlo uznemirujuća. U početku sam joj rekla: U redu, možeš napisati horor priču, ali ne sviđa mi se njen sadržaj. Bila je prepuna nasilja, bez imalo empatije za žrtve - rekla je Nina.

- Oduvijek je bila opsjednuta serijskim ubojicama, ali govorila je da je to njen ispušni ventil za frustracije s kojima se nosi.

Nina kaže da je Lilley željela postati spisateljica horor romana.

- Nije u tome vidjela nikakav problem, pretpostavljala je da bi to ljudi htjeli čitati, da bi im se svidjelo - kazala je Nina koja se na kraju razvela od Lilleyinog oca. Za Lilley kaže da je psihopat, lišena empatije i duboko poremećena ličnost.

Lilley se udala za Australca Gordona Galbraitha, kojeg je zvala Gacy jer je izgledom podsjećao na Johna Waynea Gacyja, koji je silovao i ubio najmanje 33 tinejdžera tijekom '70-ih.

Lilley i Lenon mogle bi ostatak života provesti u zatvoru.

- Njih dvije su odvratne životinje. Što se mene tiče, mogu trunuti u paklu. Bio je moj sin jedinac, pun života. Njih dvije ne zaslužuju  udisati zrak, nadam se da će dobiti doživotni zatvor - rekla je Sharon, majka ubijenog tinejdžera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.