Obavijesti

News

Komentari 231

Odvezao curu u smrt: Djevojka ispala iz auta koji ju je poklopio

Odvezao curu u smrt: Djevojka ispala iz auta koji ju je poklopio
3

U četvrtak navečer društvo je otišlo na piće u kafić. Mladić je tijekom večeri pio žestoka pića. Oko 23 sata su krenuli kući. U njegov auto su ušle djevojke i mladić

VIDEO

Društvo se vraćalo iz kafića u Strošincima kraj Županje. Zoran Cvjetković (24) ponudio im je prijevoz. Bio je pijan. Nije kočio i sletio je u kanal...

Svi smo čuli sudar u ulici. Jako je grunulo. Živim blizu i odmah sam potrčao pomoći, rekao je šokirani mještanin.

U četvrtak navečer društvo je otišlo na piće u kafić. Cvjetković je tijekom večeri pio žestoka pića. Oko 23 sata su krenuli kući. U njegov auto su ušle dvije djevojke (16 i 17) i mladić (19). Svi su iz istog mjesta. Stigli su do raskrižja s Ulicom Vladimira Nazora. Vozač se nije zaustavio iako je morao. U punoj brzini uletio je u križanje i sudario se s nadolazećim BMW-om. Od jačine udara oba automobila odletjela su u kanal.

Dok je Citroën letio, kroz vrata je izletjela suvozačica Iris F. (16). Auto ju je poklopio. Umrla je na mjestu.

Vozaču su već ranije oduzimali vozačku dozvolu

- Stigli smo do automobila. Nesretna djevojka bila je mrtva, a ostali su bili prekriveni krvlju. Pokušali smo ih izvući iz auta. Bilo je strašno - rekao je svjedok nesreće.

Vozač Cvjetković teško je ozlijeđen, kao i mladić koji je bio s njim u autu, a djevojka (17) lakše je ozlijeđena. Vozač BMW-a (51) također je lakše ozlijeđen.

Vukovarska policija odavno poznaje mladog vozača. Već su mu oduzeli vozačku dozvolu i zabranili vožnju jer je i prije vozio pijan. Nakon ove teške nesreće izmjerili su mu više od jednog promila alkohola.

- Zorana svi znaju po tome što jednostavno obožava automobile. Često po selu vozi aute svojih prijatelja.

Mislim da je prošli vikend isto tako vozio prijateljev automobil po šumskom putu. Nešto su isprobavali i sletio je s ceste, ali nije bilo nikakve štete jer je sletio na livadu. Tad se nitko nije ozlijedio. Nije on loš dečko, jedino što dosta pije, a onda baš ne pazi što radi - objasnila je djevojka iz istog mjesta.

Dodala je kako mu je početkom mjeseca bio rođendan pa si je na prsima tetovirao fiću, njegov prvi auto koji mu je najdraži.

Kaže da je lud za autima i vožnjom. I na dan nesreće je ludovao u svom Citroënu.

- Cijeli dan je divljao u tom autu, jurio kroz selo. Eto kako u sekundi uništi djevojčin život - kaže ogorčeni mještanin Strošinaca. Dodaje kako mladić radi u Oružanim snagama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 231
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...