News

Komentari 217

Odvjetnik Filipa Zavadlava: 'On nije svjestan što je napravio'

Odvjetnik Filipa Zavadlava: 'On nije svjestan što je napravio'

Ispričao sam Filipu da se sprema prosvjed za njega, ali mislim da on to ne shvaća. Neću ići na prosvjed. Podržavam svaki prosvjed koji je legalan i legitiman, ali osobno neću ići, rekao je Šerić

Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko ubojstvo u Splitu, posjetio je danas svog klijenta. Tvrdi da Filip ne shvaća što je napravio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Očekujem da će se istražni zatvor produljiti. Nije samo pitanje kad će završiti vještačenje, nego je takva kvalifikacija najteža moguća. Pokušao sam mu objasniti da ne treba očekivati da će izaći iz istražnog zatvora. Mislim da me nije shvatio - objasnio je Šerić i tvrdi da nastavak suđenja ovisi o vještačenjima. 

POGLEDAJTE IZJAVU ODVJETNIKA ŠERIĆA: 

Na pitanje je li Šerić u kontatku s ocem i bratom Zavadlav, rekao je da "oni očekuju da ja budem državni odvjetnik, sudac istrage i s njima na ispitivanju". 

- Ispričao sam Filipu da se sprema prosvjed za njega, ali mislim da on ni to ne shvaća. Neću ići na prosvjed. Podržavam svaki prosvjed koji je legalan i legitiman, ali osobno neću ići jer bi ispalo da politiziram ovaj kazneni postupak, to mi nije na kraju pameti - rekao je Šerić. 

Pogledajte video

Najčitaniji članci