Obavijesti

News

Komentari 134

Oglasilo se PPD: Odbijamo biti sredstvo političkih obračuna

Oglasilo se PPD: Odbijamo biti sredstvo političkih obračuna
1

Nećemo biti pasivni promatrač dok se plasiranjem neistina PPD-u i njegovim zaposlenicima nanosi nenadoknadiva osobna i poslovna šteta, priopćili su iz Prvog plinarskog društva

VIDEO

U vezi afere u kojoj je otkriveno da je HDZ od Prvog plinarskog društva u vlasništvu Pavla Vujnovca posudio 4,2 milijuna kuna i još ih nije vratio, tvrtka PPD poslala je priopćenje koje prenosimo u cijelosti. 

"Radi zaštite dostojanstva zaposlenika Prvog plinarskog društva i povezanih društava te zaštite dostojanstva naših obitelji, odlučili smo izdati priopćenje o svemu što se zbivalo proteklih dana.

Povodom brojnih medijskih upita očitujemo se kako slijedi:

G. Pavao Vujnovac nije tražio novac putem medija. U intervjuu objavljenom u tjedniku Nacional g Vujnovac je dao odgovore na postavljena pitanja o pozajmici – istinito i javno. To je jasno svakome tko je pročitao cijeli intervju g. Vujnovca u tjedniku Nacional, a ne samo njegov naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također, svaki građanin Republike Hrvatske pa tako i svaki novinar informacije o vlasničkoj strukturi PPD-a i povezanih društava može provjeriti uvidom u registar Trgovačkog suda. Koliko nam je poznato, nijedan novinar to još nije učinio.

Pozivamo sve novinare koji su poslužili plasiranju teza o sumnjivoj vlasničkoj strukturi ili porijeklu novca PPD-a da, poštujući pravila vlastite struke prije objave takvih informacija, izvrše uvid u javno dostupne dokumente i provjere istinitost onoga o čemu izvještavaju i pišu.

Vlasnička struktura PPD-a i povezanih društava potpuno je jasna i javna. U PPD-u nema prikrivenih vlasnika. U PPD-u nema nikakvog stranog ni sumnjivog kapitala. Plasiranje ovakvih neistina više nećemo promatrati bez pravnih posljedica.

PPD posluje zakonito i transparentno, u skladu sa svim pozitivnim pravnim propisima Republike Hrvatske i Europske unije i nije dužan niti jednu lipu poreza. PPD i povezana društva u ovom trenutku zapošljavaju 124 uglavnom visokoobrazovana profesionalca i nastavit će zapošljavati najbolje stručnjake u područjima kojima se bavi. PPD znanjem, zalaganjem i vrijednim radom svojih zaposlenika gradi svoju poziciju u Hrvatskoj i regiji.

Odbijamo biti sredstvo političkih obračuna i nećemo biti pasivni promatrač dok se plasiranjem neistina PPD-u i njegovim zaposlenicima nanosi nenadoknadiva osobna i poslovna šteta."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21