Obavijesti

News

Komentari 14

Okršaj na Božić: Jedan ga je sjekirom udario u glavu, a drugi ga je ugrizao za lice u Herešinu

Okršaj na Božić: Jedan ga je sjekirom udario u glavu, a drugi ga je ugrizao za lice u Herešinu

Sumnja se da je u petak, 25. prosinca, u popodnevnim satima u Herešinu došlo do fizičkog sukoba kojom prilikom su 44-godišnjak i 21-godišnjak napali 22-godišnjaka

Koprivnička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti 44 i 21 godinu sa koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i tjelesne ozljede. Obojica su predana pritvorskom nadzorniku i čeka ih ispitivanje u koprivničkom Općinskom državnom odvjetništvu.  

Sumnja se da je u petak, 25. prosinca, u popodnevnim satima u Herešinu došlo do fizičkog sukoba kojom prilikom je osumnjičeni 44-godišnjak (alkohol 1,67) sjekirom udario po glavi 22-godišnjaka (alkohol 2,23), dok ga je osumnjičeni 21-godišnjak (alkohol 1,62) udario i ugrizao za obraz.

Oštećeni je zadobio lake tjelesne ozljede. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i tjelesne ozljede protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.