Obavijesti

News

Komentari 42

Ona je visoka 91, a on 90 cm: Najmanji bračni par na svijetu

Ona je visoka 91, a on 90 cm: Najmanji bračni par na svijetu
3

Ušli u Guinnessovu knjigu rekorda: Par se upoznao 2006. godine. U početku im nije išlo, a Katyucia je 'blokirala' Paula jer joj je dosađivao, ali je ipak popustila. Vjenčali su se ovog mjeseca

VIDEO

Paulo Gabriel da Silva Barros i Katyucia Lie Hoshino iz Brazila ušli su u Guinnessovu knjigu rekorda kao najniži bračni par na svijetu.

Paulo (30) je 'visok' 90,28 centimetar i boluje od distrofičnog displazijskog dvarfizma. Njegova supruga Katyucia ima 91,13 centimetara, a dijagnosticiran joj je ahondroplazijski dvarfizam.

Par se upoznao 2006. godine, kada su počeli dopisivanje putem MSN-a. U početku im nije išlo, a Katyucia je 'blokirala' Paula jer joj je dosađivao. Srećom za njega, Katyucia je nakon godinu i pol dana ipak popustila i dala Paulu novu priliku.

- Nakon što me odblokirala, nije mi trebalo više od minute da joj pošaljem poruku. Opet smo počeli razgovarati - kaže Paulo, koji je u svom selu dobio nadimak 'div Paulo'.

Par je prohodao u prosincu 2009. i četiri godine održavali su vezu na daljinu. U siječnju 2012. Katyucia se doselila u Paulov grad Itapeva. Vjenčali su se ovog mjeseca.

Paulo, državni službenik lokalne samouprave i Katyucia, vlasnica kozmetičkog salona kažu kako svakodnevno privlače pažnju svojom visinom, ali da im ljubav koju osjećaju jedno prema drugom daje snagu.  

- Sretni smo što smo ušli u Guinnessovu knjigu rekorda. Vjerujemo da ovako možemo da ohrabriti ljude da ne gledaju na tjelesne razlike u drugima i da znaju da bi sve trebalo jednako tretirati. Mi jesmo niski, ali imamo velika srca koja imaju dovoljno ljubavi za sve. Pred nama su izazovi zajedno ćemo ih rješavati - poručio je Paulo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela