Obavijesti

News

Komentari 38

Oni rade kao mravi: "Vladino smeće kupimo baš svaki dan"

Oni rade kao mravi: "Vladino smeće kupimo baš svaki dan"
2

Uživo s Markova trga: Televizijsku emisiju ‘Otvoreno’ nakratko je nadglasao kamion Čistoće. Upad u kadar ubrzo je postao pravi hit društvenih mreža

VIDEO

Da mi je netko rekao da ću se morati nadglasavati s kamionom Čistoće u emisiji ‘Otvoreno’, ne bih mu vjerovao, rekao je voditelj HRT-a Mislav Togonal dok je s gostima razgovarao o rezultatima izbora.

Snažan zvuk kamiona odzvanjao je gotovo praznim zagrebačkim Markovim trgom. Iznenadili su HRT-ovce koji vjerojatno uopće nisu znali da djelatnici Zagrebačkog holdinga svakoga dana, osim nedjelje, moraju skupiti smeće. Panično su počeli trčati prema njima jer su im se uključili u emisiju uživo. Iako su se uspjeli maknuti iz kadra, cijela situacija nije promakla gledateljima te ih je dobro zabavila.

- Mi po rasporedu u 22.30 sati moramo pokupiti smeće kraj zgrade Vlade. Dan prije to nismo učinili jer nismo radili pa nismo ni znali da su na trg postavili televizijsku pozornicu - rekao nam je Ivica Malerić, radnik Čistoće, koji se u tom trenu zatekao u kamionu.

U smjenu, koja počinje u 21, a završava u 5 sati ujutro, došao je s kolegama. Nisu im javili za izvanrednu situaciju te su slijedili svakodnevnu rutinu.

- Došli smo gore i stali smo pred zgradu kako bismo ispraznili kante. Policajac koji je ondje stajao ništa nam nije rekao ni prigovorio - kaže Malerić.

Screenshot HRT

Kad su željeli nastaviti dalje, do njih je dotrčao radnik HRT-a. Zamolio ih je da ugase rotirku, vrate se unatrag i ne ometaju emisiju. Iako su to učinili, gledatelji su ih primijetili. Odmah su postali popularni na društvenim mrežama, a cijelu snimku HRT je posebno objavio. Iz Zagrebačkog holdinga su rekli da im s HRT-a nisu javili da odgode čišćenje, na što bi oni rado pristali.

- Mogli smo to pomaknuti za 20 minuta. Dečki su bili najbolji dio emisije - rekli su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca