Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Online zajmovi - brz i siguran put do novca

Kada se nađete u situaciji da Vam je hitno potreban novac, pomoć možete potažiti putem online zajmova

Foto: Cash-Expert S.L.

Potrošački online zajmovi su vrsta nenamjenskih mikro kredita što znači da korisnik može iskoristiti zajam u bilo koju svrhu. Takvi zajmovi se izdaju na kraći rok, najčešće od 30 do 150 dana, u iznosima koje korisnik može jednostavno podmiriti iz svojih redovnih primanja. Za razliku od klasičnog kredita, potrošački zajam može odobriti i nebankarska financijska korporacija što postupak dobivanja zajma čini bržim i jednostavnijim, bez potrebe dodatnih instrumenata osiguranja kao što su npr. jamstvo, mjenica, zadužnica, hipoteka itd.

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska financijska korporacija specijalizirana za potrošačke online zajmove, koja zaposlenim osobama, popunjavanjem jednostavnog online obrasca, već istoga dana isplaćuje potrošačke zajmove u iznosu od 500 kuna do 10.000 kuna sa rokom otplate od 15 do 150 dana. Cijeli postupak dobivanja i vraćanja zajma je moguće obaviti online, putem smartphone-a, tableta ili računala, bez potrebe odlaska u poslovnicu i bez ikakve potrebe za dostavom dodatnih instrumenata osiguranja.

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih online zajmova pridružite se milijunima ljudi u svijetu koji već desetljećima brzo, sigurno i jednostavno dolaze do potrebnog novca.
 

Tema: Promo sadržaj

Message