News

Komentari 2

Opasna vožnja: Maloljetnika zadržali u bolnici, autom se zabio u suhozid kod Šibenika

Opasna vožnja: Maloljetnika zadržali u bolnici, autom se zabio u suhozid kod Šibenika

Mladić je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku zbog težih ozljeda, dok je maloljetna suvozačica s lakšim ozljedama puštena iz bolnice

U Dubravi kraj Šibenika jučer u večernjim satima teže je ozlijeđen maloljetni vozač te je nakon intervencije hitne pomoći zadržan u bolnici na daljnjem liječenju.

Iz Policijske uprave šibensko-kninske kao uzrok prometne nesreće ističu ne prilagođenu brzinu točnije ne pridržavanje propisanih oznaka na cesti. Uz sve to mladić nije punoljetan te ne posjeduje valjanu vozačku dozvolu za upravljanje vozilom.

- Do prometne nesreće je došlo na način da maloljetnik, upravljajući osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje vozilima, u dugom lijevom nepreglednom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja automobila osobinama i preglednosti ceste (nepregledan zavoj ulijevo, ograničenje brzine 40km/h, uzdužni nagib u padu), tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom, kojom prilikom gubi kontrolu nad upravljačem i izlijeće van kolnika na suprotnoj strani ceste, udara u kameni suhozid od kojeg se odbija i zaustavlja na prometnoj traci kojom se prvotno kretao - izvijestili su iz policije.

Mladić je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku zbog težih ozljeda, dok je maloljetna suvozačica s lakšim ozljedama puštena iz bolnice.

- Protiv maloljetnika će zbog počinjenih prekršaja biti podnesen Optužni prijedlog- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

Najčitaniji članci