News

Komentari 7

Opet nesreća kod Vladislavaca: Djevojka mu oduzela prednost

Opet nesreća kod Vladislavaca: Djevojka mu oduzela prednost

Ovo je druga prometna nesreća kod Vladislavaca u dva dana nakon što je u subotu 27-godišnja vozačica izgubila nadzor nad vozilom i izletjela u kanal pri čemu je poginula 26-godišnja putnica

Policijska uprava osječko-baranjska jučer je oko 20.45 zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na državnoj cesti D7 kod skretanja za Vladislavce.

Podsjećamo, nedavno je na toj dionici bila strašna nesreća u kojoj su stradale tri prijateljice, jedna je preminula, a dvije se bore za život.

Djevojka lakše ozlijeđena

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 20-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom jer kod skretanja za Vladislavce nije propustila vozilo iz suprotnog smjera pri čemu je prednjim dijelom svog automobila udarila u prednji dio automobila kojim je upravljao 29-godišnjak koji je također lakše ozlijeđen, rekli su nam iz PU osječko-baranjske.

Podsjetimo, ovo je druga prometna nesreća u dva dana kod Vladislavaca. 

Djevojka (27) poginula je u teškoj nesreći do koje je došlo u subotu poslijepodne. 

27-godišnja vozačica kretala se autom u smjeru zapada i zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju na cesti, klizavog i mokrog kolnika, izgubila je nadzor nad vozilom i izletjela u odvodni kanal.

Automobil se potom prednjim desnim bočnim dijelom zabio u betonski kolni prilaz.

Na mjestu nesreće poginula je putnica iz auta, a vozačica i još jedna putnica (26) s vozačicom je prevezena u KBC Osijek zbog teških ozljeda.

OBILJEŽAVANJE 14. OBLJETNICE VATROGASNE TRAGEDIJE NA KORNATIMA: