Obavijesti

News

VIDEO Pripadnici ATJ Lučko stigli sa specijalnim vozilom Gurka i priveli osumnjičenog

VIDEO Pripadnici ATJ Lučko stigli sa specijalnim  vozilom Gurka i priveli osumnjičenog
6

Iz PU karlovačke navode da na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pucnjava u Karlovcu 00:26

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23.43

VIDEO: ATJ Lučko sa specijalnim navalnim vozilom Gurka u Karlovcu

Prema osobi koja se dovodi u vezu s večerašnjom pucnjavom na području Lemić Brda (Karlovac) u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga je ranjena, postupali su pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko. 

Odmah po zaprimanju dojave o pucnjavi Policijska uprava karlovačka žurno je uputila na teren policijske timove (pripadnike temeljne, kriminalističke i interventne policije). S obzirom na informacije da je osoba i dalje naoružana upućen je alarm Antiterorističkoj jedinici Lučko koja je prema Karlovcu uputila više taktičkih timova. Pripadnici ATJ Lučko izvršili su zadatak za 40 minuta (vrijeme od trenutka alarmiranja do svladavanja osobe), priopćili su iz PU karlovačke.

22.43

Muškarac (69), poznat pod nadimkom Para, a koji je u oružanom pohodu na Lemić Brdu kod Karlovca ubio svojeg bratića bio je pijan, rekla je sumještanka.

U svojoj kući imao je arsenal oružja, doznaje Dnevnik Nove TV od susjeda. Policija mu je, navode, dio oružja ranije pronašla i oduzela.

Zapalio obiteljsku kuću pa zapjevao

- Čula sam da se puca, nisam imala pojma o čemu se radi. Susjedi su šokirani. Koliko čujem, ubio je svojeg bratića, od ujaka sina - rekla je jedna od sumještanki ubojice.

Bio je pijan, a prije nego što su ga uhvatili zapalio je svoju kuću pa zapjevao 'Gori gora, gori borovina -  navodi.

22.07

Kako Hina neslužbeno doznaje od jednog mještanina, poginuli je S.L., star oko 65 godina te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Kako piše Radio Mrežnica, počinitelj ovog zločina je I.P., a ubijeni muškarac je također iz naselja Lemić Brdo. Navodno su počinitelj zločina i žrtva u rodbinskoj vezi.

21.33

Počinitelj je stariji muškarac, nekadašnji lovac i umirovljenik, a mještani za Radio Mrežnicu kažu da mu se očito “smračilo” pred očima.

Svjedoci s Lemić Brda i mještani kažu da je muškarac bio totalno rastrojen, šetao je po mjestu i pucao.

21.02

Opsadno stanje izbilo je večeras na Lemić Brdu kod Karlovca. Odjekivali su hici, a na teren su stigli i pripadnici ATJ Lučko. 

Počinitelj je u oružanom pohodu s automatskom puškom na Lemić Brdu ubio starijeg muškarca. 

Policija je nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi, a nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko i uhićen u 20,25 sati.

Iz PU karlovačke navode da na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.