Obavijesti

News

Komentari 9

Opsesivni vojnik zbog uhođenja i ubojstva osuđen na 22 godine

Opsesivni vojnik zbog uhođenja i ubojstva osuđen na 22 godine

Opsesivni vojnik proglašen je krivim zbog ubojstva bivše djevojke čiji je grkljan prerezao, nakon što ju je mjesecima uhodio. Alice Ruggles (24) rekla je kako se osjeća ugroženo i nesigurno u svom vlastitom domu.

VIDEO

Vojnik je optužen na 22 godine zatvora nakon što se otkrilo da je kriv za ubojstvo bivše djevojke prije čega ju je mjesecima uhodio, prenosi Mirror.

Nekoliko dana prije nego je ubijena, Alice Ruggles izjavila je kako se ne osjeća sigurno te kako je uvjerena da je njezin bivši dečko prati.

Njezina noćna mora ostvarila se prošlog listopada, naime Dhillon se ušuljao u sobu njezina stana kroz prozor, nakon čega joj je prerezao grkljan nožem za rezbarenje. Njezino tijelo našla je njezina cimerica u njihovu domu u Gatesheadeu. Kraljevski sud u Newcastleu izjavio je kako su saznali da su se žrtva Alice Ruggles i okrivljenik Dhillon upoznali preko internet stranice te su započeli vezu dok je on služio u Afganistanu.

Nakon što je Alice saznala da se Dhillon dopisuje s više žena istovremeno, okončala je vezu.

Nakon što je brutalno ubio bivšu djevojku Alice, poslao je glasovnu poruku njezinoj cimerici u kojoj se govori kako mu to nije bila namjera.


Žrtva je upozoravala na problem.

U službenom policijskom izvješću žrtva je izjavila kako se boji i osjeća nesigurno zbog stalnog uhođenja bivšeg dečka, koji joj je masovno ostavljao cvijeće i čokoladu po kući i dvorištu.

Njezina cimerica i prijateljica Maxine McGill, pronašla je tijelo te je nazvala policiju: "Moja prijateljica prekrivena je krvlju. Čini se kao da je napadnuta. Molim vas pomozite. Jako me strah, ona ne diše, plava je". 
U razgovoru Maxine tvrdi kako su ona i žrtva znale što slijedi: "Njezin bivši potpuni je luđak i psihopat. Nadam se da će odgovarati za svoj zločin jer on nije samo ubio Allison, on je povrijedio njezinu obitelj i njezine prijatelje".

Vremenski pregled ubojstva

11. listopad 2016.-  Alice Ruggles i Lance Corporal Trimaan Harry Dhillon  započinju svoju vezu za vrijeme njegove službe vojnoga roka u Afganistanu,. 

Siječanj- Par se prvi put susreće uživo, nakon čega razvijaju nezdrav odnos, u kojem Dhillon pokušava kontrolirati Alice izolirajući ju od prijatelja.

Kolovoz- Alice odlučuje okončati vezu zbog njegova dopisivanja s drugim ženama.

Rujan- Dhillon uznemiruje svoju bivšu te provaljuje na njezin Facebook profil kako bi mogao nadzirati Alice.

Listopad- Njegovo uhođenje postaje nesnosno. Počinje joj provaljivati u kuću dok Alice nije prisutna te joj ostavlja darove po kući
 
12. listopada- Čekajući Alice da se vrati s posla, Dhillon se javio nekoj djevojci na društvenu mrežu. Za to je vrijeme Alice komunicirala s potencijalnim dečkom. Dhillon se u njezinu sobu ušuljao kroz otvoren prozor i iznenada ju napao te je šest puta nožem zarezao po vratu, nakon čega ju je ostavio da umre na podu kupaonice. Oko 18:30 cimerica Maxine pronašla je beživotno tijelo svoje prijateljice, obavijestila policiju i izjavila da je krivac Dhillon, koji je iste večeri uhićen .

 

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.