Obavijesti

News

Komentari 147

'Orešković i Orepić krivi su za provalu u sjedište krim policije'

'Orešković i Orepić krivi su za provalu u sjedište krim policije'
1

Pero Ćorić smatra da su za provalu u krim policiju kriva sporost u kadroviranju zbog čega je prozvao sve vladajuće, posebno premijera Oreškovića i ministra Orepića...

VIDEO

Glavni tajnik HSP dr. Ante Starčević (HSP AS) Pero Ćorić rekao je u utorak da su za provalu u sjedište zagrebačke kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici krivi svi vladajući od premijera Tihomira Oreškovića do ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića jer su, zbog sporosti u kadroviranju, u policiji predugo ostavili stare i nesposobne kadrove.

- Po ovoj pljački u policiji treba nositi naziv idući broj Alan Forda. Za takvo što smo krivi svi mi vladajući - od premijera Tihomira Oreškovića do ministra unutarnjih poslova  Vlahe Orepića.  Predugo smo ostavili stare i nesposobne kadrove, a naša sporost i tromost u kadroviranju dala im je krila da 'pometu tavane' i uhljebe još stotine svojih istomišljenika. To i čine svakodnevnim upošljavanjima od bolnice u Slavonskom Brodu do Nacionalnog parka Krka - kazao je Ćorić Hini komentirajući pljačku u sjedištu zagrebačke kriminalističke policije.

Podsjetio je i da je on, kao predsjednik upravnih vijeća, gradio domove starih i nemoćnih u Vukovaru, Nuštru i Iloku, a trećesječanska Vlada Ivice Račana ga je zajedno s ostalima s desnice "u znak zahvalnosti smijenila u prvom naletu".

U provali u sjedištu zagrebačke kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici je, prema neslužbenim navodima, ukradeno oko dva kilograma zlata i 280 tisuća eura.

Ravnateljstvo policije u ponedjeljak poslijepodne priopćilo je da provodi očevid i kriminalističko istraživanje zbog 'provale u službene prostorije PU zagrebačke tijelom noći s 3. na 4. travnja'.

Nacionalni sindikat policije MUP-a u ponedjeljak je zbog te krađe iz sjedišta zagrebačke kriminalističke policije u dopisu ministru Vlahi Orepiću zatražio odgovornost i smjenu ravnatelja policije te načelnika zagrebačke policije, tvrdeći da su ukradene vrijednosti prije dva mjeseca oduzete jednom građaninu i da zbog propusta nisu bile zbrinute na odgovarajući način.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.