Obavijesti

News

Komentari 155

Osječkom policajcu pijan ušao u stan, legao u krevet i zaspao

Osječkom policajcu pijan ušao u stan, legao u krevet i zaspao
1

Mladić je nakon burne noći ušao u stan policajca koji se ‘proslavio’ rušenjem pješakinje. Mladić je nakon tuluma u zgradi pijan greškom ušao u stan Prgometovih

VIDEO

Nedjeljno prijepodne nakon noćne smjene za osječkog policajca Darka Prgometa (38) jučer je bilo sve samo ne mirno. Naime, nakon tek nekoliko sati sna probudila ga je uznemirena supruga, a onda je imao što vidjeti - u postelji koju inače dijeli s njom mirno je spavao mladić samo u donjem vešu i čarapama. Bazdio je na alkohol.

Kako su potvrdili kolege u policijskom Operativno-komunikacijskom centru u Osijeku, mladić je nakon tuluma u zgradi pijan greškom ušao u stan Prgometovih koji je supruga ostavila nezaključan kada je ujutro odlazila na posao. Uopće ne shvaćajući gdje je, skinuo se i legao spavati. Da im je uljez u stanu, shvatila je Prgometova kći koja je u strahu nazvala majku. Ona se odmah vratila kući i probudila muža.

- Žena je vjerojatno ostavila otključana vrata pa je taj pijani čovjek ušao i legao. Prva ga je uočila Darkova kći, ali se uplašila, nije se usudila prići ocu i probuditi ga jer bi se tako približila i ovom drugom, pa se vratila u svoju sobu i nazvala majku - kazali su upućeni za Večernji list.

Dodatna je pomutnja nastala kada su pokušali probuditi mladića. On im je, još potpuno smućen alkoholom, počeo bauljati po kući, nakon čega su pozvali Prgometove kolege. Mladić je priveden na triježnjenje i obradu.

Darko Prgomet inače je javnosti poznat iz još jednog bizarnog incidenta s osječkih ulica prije točno godinu dana. On je bio u patroli koja je htjela zaustaviti stariju pješakinju koja je prešla ulicu na crvenom semaforu. Kako se nije zaustavljala na njihova upozorenja, dečki su je kao u američkom filmu srušili na tlo i držeći je koljenima vezali joj ruke na leđima. Ta je snimka izazvala vrlo oštre reakcije javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'
VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
POLICIJA GA UHITILA

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije