Obavijesti

News

Komentari 184

Otkrili što je majka nestale Danke pretraživala na Googleu prije i nakon njenog nestanka

Otkrili što je majka nestale Danke pretraživala na Googleu prije i nakon njenog nestanka

Danka Ilić nestala je u Banjskom polju prije tjedan dana, a u međuvremenu se pojavila snimka curice koja nalikuje Danki navodno nastala u Beču. Srpska policija intenzivno surađuje s austrijskom

Potraga za nestalom Danom Ilić (2) ušla je u osmi dan. Djevojčica je nestala u Banjskom polju, nedaleko grada Bora u Srbiji, 26. ožujka oko 13.45 sati. Na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičastu jaknu i maslinasto zelene hlače. U potragu za curicom uključio se i Interpol koji je izdao Žutu obavijest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Potraga za Dankom Ilić 04:22
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.10

Austrijska policija istražuje je li djevojčica sa snimke Danka: Tko su žene u čijem je društvu bila?

Austrijska policija intenzivno pregledava snimke kamera kako bi utvrdili tko je zaista djevojčica koja je snimljena na jednoj tramvajskoj stanici u Beču, za koju se navodi da bi mogla biti nestala curica Danka (2). 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

19.20

VIDEO 24sata u Beču: Ovo je mjesto gdje su navodno snimili nestalu djevojčicu Danku (2)

Reporter 24sata Emirat Asipi javlja se s mjesta u Beču gdje je navodno snimljena nestala djevojčica Danka Ilić (2). Za njom se traga već osam dana, a istraga se intenzivno odvija. Cijelo područje sa snimke na kojoj je navodno nestala Danka prekriveno je kamerama. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

18.30

Austrijska policija u vezi snimke iz Beča: 'Intenzivna istraga za Dankom traje, ovo je prioritet'

Ne možemo sa stopostotnom sigurnošću reći je li na snimci nestala djevojčica, rekao je danas glasnogovornik bečke policije Marcus Dietrich, piše Blic. Austrijska policija još uvijek pokušava potvrditi identitet djevojčice na snimci uz pomoć dostupne tehnologije.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

12.00

Nakon vještačenja telefona majke djevojčice otkriveno je da je ona neposredno prije nestanka djeteta na najpopularnijem internetskom pretraživaču Google tražila informacije o graničnim prijelazima između Srbije i Rumunjske.

Ivana Ilić je na internetu pretraživala granični prijelaz Kladovo – Turnu - Severin.

Također, majka djeteta se zanimala i kaznenu odgovornost, kolika je kazna za neka određena kaznena djela.

Podsjećamo, potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom (2) iz Bora, koja je nestala u utorak, 26. ožujka ove godine, ušla je u osmi dan, ali informacija o njenoj sudbini još nema.

10.35

Obavili smo razgovor sa svjedokom i pregledali video koji je snimio. Točne okolnosti, posebno radi li se o nestaloj djevojčici, predmet je istrage koja je u tijeku i provodi je kriminalistička policija Beča, odgovorili su za DNEVNIK.hr iz bečke policije. 

 

Komentari 184