Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
596 komentara

Ostojić: Petrov nije praćen ni prisluškivan, nemaju dokaza

Oni žele voditi ministarstvo unutarnjih poslova, bio bi red da se suočimo da vidimo tko je u pravu, rekao je ministar Ostojić i pozvao čelnika Mosta na sučeljavanje

Slavko Midžor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
596 komentara

Još uvijek aktualni ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u razgovoru za Dnevnik Nove TV odbacio je navode da je naredio praćenje čelnika Mosta Bože Petrova. Kazao je kako ga Most optužuje bez dokaza. 

- Moram reći da Petrov nije ni praćen ni prisluškivan ni izlistavan. Oni žele voditi Ministarstvo unutarnjih poslova, bio bi red da se suočimo da vidimo tko je u pravu. Ovo je bacanje prašine u oči, ima nekih drugih problema, neka kažu zašto se toliko tuku za MUP - rekao je Ostojić pozvavši Petrova na razgovor. 

Ostojić je istaknuo kako za takve optužbe treba podnijeti kaznenu prijavu i potpisati je imenom i prezimenom. 

- Gospodin Grmoja već iz prvog slučaja kada je dizao buku oko toga da su ucjenjivani i pod pritiskom članovi Mosta, nije ništa naučio. Uskok je naredio da se napravi istraživanje i izvijestio javnost da ništa nije bilo točno od onoga što je on navodio. Prema tome, nemam što drugo dodati već pozvati gospodina Petrova da mi dva direktno u jednoj emisiji raspravimo te teme - rekao je. 

Naglasio je kako je zanimljivo da Grmoja ''nikada ne želi davati nikakve argumente, indicije i nema nikakvih podataka'.

Komentirao je i odlazak predsjednika Sabora Željka Reinera na skijanje pod rotirkama. 

- Apsolutno je sve bilo ispravno osim što mu supruga nije smjela voziti auto. Drugo, moram reći da nemam tu braniti nikoga, ali promijenite uredbe i zakone. Policajci su se dužni držati tih uredbi i nemojte ih napadati zato što to tako rade - rekao je Ostojić.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message