Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Ostojić sazvao sjednicu Odbora za sigurnost zbog afere SMS

Poziv je poslan sigurnosnom sustavu, policiji i DORH-u. Njihova informacija ne mora biti u pisanom obliku, vremena nije ni bilo za to, ali određene odgovore možemo dobiti, rekao je Ostojić

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
3 komentara

Predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić sazvao je posebnu sjednicu Odbora na temu recentnih događaja vezanih za ugrožavanje javnosti putem SMS-ova i curenja informacija te svih mogućih zloupotreba položaja. 

Poziv je poslan sigurnosnom sustavu, policiji i DORH-u, kazao je u srijedu. 

 - Mi smo na sastanak pozvali šefove sigurnosnog sustava, Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost ali i policiju i DORH. Njihova informacija ne mora biti u pisanom obliku, vremena nije ni bilo za to, ali određene odgovore možemo dobiti u direktnom razgovoru - rekao je Ostojić. 

Komentirao je i slučaj elitne prostitucije, koji je otvoren u vrijeme kad je on bio ministar. 

- Tada je slučaj već bio gotov. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost. Danas se recikliraju imena, to je slučaj iz 2011. Suđenje je bilo ekspresno završeno. Da li je time završena priča o kompromitaciji mjera? Državno odvjetništvo je jedina institucija koja može dati odgovor što su dalje napravili - kazao je. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message