Obavijesti

News

Komentari 20

Osumnjičenima za napad na Matka M. mjesec dana pritvora

Osumnjičenima za napad na Matka M. mjesec dana pritvora
6

Kaznena prijava ih sumnjiči da su 21. siječnja na trogirskom području u mjestu Vrsine vatrenim oružjem zadali teške tjelesne ozlijede 20-godišnjaku nakon čega su ga ostavili u bunaru

VIDEO

Jednomjesečni istražni zatvor odredio je sudac istrage splitskoga Županijskog suda za dvojicu mladića, osumnjičenih za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, zbog napada i teškog ozljeđivanja dvadesetogodišnjaka protekle subote u Vrsinama nedaleko od Trogira, kojega su propucali i bacili u suhi bunar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

Prvi osumnjičenik (22) je uhićen u srijedu, dok se drugi, po pisanju lokalnih medija, dan poslije sam prijavio policiji. Obojica su ispitani nakon čega im je zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke određen istražni zatvor.

Kaznena prijava ih sumnjiči da su 21. siječnja na trogirskom području u mjestu Vrsine vatrenim oružjem zadali teške tjelesne ozlijede 20-godišnjaku nakon čega su ga ostavili u suhom bunaru i udaljili se s mjesta događaja. Obojica su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu dovedeni policijskom pritvorskom nadzorniku, a nakon toga na sud.
Županijsko državno odvjetništvo je prethodno zatražilo kombinirano biološko-kontaktno, daktiloskopsko, balističko i toksikološko vještaćenje, te se još čekaju nalazi iz zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić".

Teško ozlijeđenog 20-godišnjaka u suhom bunaru je pronašao lokalni mladić koji se tuda šetao sa svojim psom i čuo njegovo zapomaganje. Kolima Hitne medicinske pomoći je prevezen na Odjel traume KBC Split gdje mu je utvrđeno više prostrijelnih rana po rukama i nogama. Zadržan je na liječenju u bolnici gdje ga čuva policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a