Obavijesti

News

Komentari 13

Osveta bivšoj jer ga je ostavila: Ubio kćer i 2 psa pa se objesio

Osveta bivšoj jer ga je ostavila: Ubio kćer i 2 psa pa se objesio
1

Kćer je utopio u kadi i zatim je stavio na krevet kao da spava, zatim je ubio i njezina dva ljubimca Arnija i Maximusa i namjestio ih sa svake strane djevojčice kao da se maze

VIDEO

Britanac Darren Flux-Edmonds (44) bivšoj se ženi osvetio na najgori mogući način. Ubio je njihovu šestogodišnju kći i dva psa pa se objesio.

Keziah je djevojčicu utopio u kadi pa je stavio na krevet kao da spava. Zatim je ubio i njezina dva ljubimca Arnija i Maximusa i namjestio ih sa svake strane djevojčice i postavio njezine ruke na njih kao da se maze. Potom je ubio i sebe.

FATHER AND DAUGHTER WHO DIED IN ISLE OF WIGHT INCIDENT ARE PICTURED

'Ostavljam samo s uspomenama'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Majka djevojčice Nikki otišla je na poslovni sastanak na samo sat vremena, a Darren je čuvao Keziah u njihovu domu. Nikki kaže da je s bivšim mužem bila u dobrim odnosima i da je on često viđao kćer, no kobnog dana stigla joj je poduža poruka od njega 25 minuta nakon što je napustila kuću. 

- Ostavila si me bez ičega, sada ja te ostavljam samo s uspomenama - završio je Darren jezivu poruku.

Nikki je odmah pozvala policiju i vratila se kući, ali prekasno. Kad su stigli, djevojčica je bila hladna, ali još je bila živa. Preminula je u bolnici. 

Sanjao kako ih ubija

Ubojica je zbog svog mentalnog stanja posjećivao psihijatra, pio je antidepresive i išao na terapiju, a dokumenti su otkrili da se liječniku žalio kako ima noćne more u kojima ubija bivšu ženu i kćer. Tvrdio je da nikad to ne bi napravio jer ih voli te da nikad nikog nije ozlijedio.

FATHER AND DAUGHTER WHO DIED IN ISLE OF WIGHT INCIDENT ARE PICTURED

Prije nego što je ostavila Keziah s ocem, Nikki je bivšeg muža pitala je li dobro. Odgovorio joj je da se ne osjeća baš najbolje, ali ju je uvjeravao da će biti dobro. 

Osveta zbog razvoda

- Bio je tih. Uvijek me pitao razmišljam li o tome da mu se vratim, ali me nikad nije pitao bih li to učinila. Osjećala sam kao da nije sretan - kazala je Nikki koja je uvjerena da je Darren sve unaprijed isplanirao. Naime, on je bio disleksičan i ne bi mogao napisati tako dugačku poruku u tako kratkom roku. Nikki vjeruje da ju je napisao puno ranije. 

- Nije bilo trenutka kad Darren nije mogao vidjeti Keziah. Ona ga je voljela. Mislila je da sunce sije iz njega. Uzeo mi je sve. Ona je bila moj svijet. Bojao se da ću naći nekoga i napravio je ovo da me kazni - kazala je, prenosi Daily Mail.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a