Obavijesti

News

Komentari 25

Osvojio 400.000 kn na Lotu 7: Sve ćemo rasporediti u obitelji

Osvojio 400.000 kn na Lotu 7: Sve ćemo rasporediti u obitelji
1

U novom Lotu 7 umjesto dosadašnjih 39, u bubnju nalazi 35 kuglica. Uveden je dopunski broj pa se iz bubnja izvlači 7+1 broj i igrači osvajaju čak 9 vrsta dobitaka

VIDEO

Ovih je dana dobitnik iz Požege podigao dobitak osvojen u igri Loto 7 od 400.000 kn. Radi se o dobitku '6+1' odnosno pogođenih 6 brojeva i dopunski broj.

- Dok Hrvatska Lutrija slavi 45 godina postojanja, ja imam razloga slaviti 40 godina igranja. Tijekom tih godina najviše sam igrao 'Sedmicu', a ona mi je u više navrata donijela lijepe dobitke, uključujući i ovaj, posljednji u nizu – dobitak od 400.000 kn. Moja obitelj zna za dobitak, a ja točno znam i kako ćemo ga rasporediti, naravno u obitelji - djeci i unucima. Najljepše je darivati pa neka se svi moji najdraži vesele zajedno sa mnom - rekao je sretni dobitnik koji je dobitne brojeve prepisao sa starog listića Lota 7/39 i uspješno započeo novu epohu. Jako mu se sviđa nova Sedmica, što i ne treba čuditi s obzirom na to da ovim dobitkom potvrđuje kako je upravo Loto 7 - njegova igra.

- Oduvijek sam igrao jedan listić Lota 7/39, a tako ću nastaviti. Igrao sam se i dobio, sretan sam, uživam i igram dalje! - poručio je sretni dobitnik.

U novom Lotu 7 umjesto dosadašnjih 39, u bubnju nalazi 35 kuglica. Uveden je dopunski broj pa se iz bubnja izvlači 7+1 broj i igrači osvajaju čak 9 vrsta dobitaka: sedmica, 6+1, šestica, 5+1, petica, 4+1, četvorka, 3+1 te dobitak kada će igrači imati pogođen samo dopunski broj tj. 0+1. Na ovaj način povećana je vjerojatnost dobitka.

Važno je napomenuti da minimalni fiksni dobitak za pogođeni 6 + dopunski broj, iznosi čak 400.000 kuna, koji može samo rasti. Prvi takav dobitak osvojio je upravo naš vjerni igrač iz Požege, a naraste li Jackpot igre Loto 7 na maksimalnih 10 milijuna kuna, fond dobitaka prelijeva se u fond dobitaka za 6+dopunski broj.

Za sada čekamo prvog dobitnika Sedmice, koja trenutno iznosi 7.000.000 kuna, javili su iz Hrvatske Lutrije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa