Obavijesti

News

Komentari 76

Obiteljska tajna: Muskov otac svojoj pokćerki napravio dijete

Obiteljska tajna: Muskov otac svojoj pokćerki napravio dijete
5

Dijete nije bilo planirano, ali ja ga svejedno volim. Radi vlastite sigurnosti odlučio sam se podvrgnuti DNK testiranju koje je na kraju pokazalo da se radi o mom djetetu, kazao je Errol Musk (72)

VIDEO

Otac milijardera Elona Muska ima dijete sa svojom pokćerkom koju je usvojio kao četverogodišnjakinju, piše Daily Mail.

Nevjerojatno otkriće britanskih medija moglo bi tako potvrditi gorku istinu o jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu.

Svojedobno je Elon za svog 72-godišnjeg oca Errola kazao kako se radi o 'zločestom čovjeku' koji je 'učinio puno zlih stvari'. Iako nije išao u detalje, novo otkriće zasigurno je zaprepastilo mnoge.

Britanski mediji otkrili su i kako je Elon skoro poludio kad je doznao da je njegov otac ujedno i otac djeteta njegove usvojene polusestre Jane Bezuidenhout koja je živjela s njim dok su zajedno odrastali u domu Muskovih. 

Kazao kako se jedva sjeća 18-godišnje veze

Inače, Errol je bio oženjen za Janinu majku Heide punih 18 godina i zajedno imaju kćeri Ashu i Alexandru. Unatoč tome, on je za Daily Mail kazao kako se jedva sjeća te veze. 

Obiteljski izvor potvrdio je medijima kako je zapravo Errol otac 10-mjesečnog Elliota Rush Muska. Kazao je i kako je ta činjenica svojedobno razdvojila obitelj. Još jedan član obitelji kazao je kako je stvar vrlo bizarna.

- Jana je ostala trudna s Errolom koji je njen očuh, ali i otac njenog djeteta.

Članovi Muskove uže i šire obitelji britanskim medijima potvrdili su razloge zbog kojih Elon nije u dobrim odnosima sa svojim ocem.

- Cijela obitelj je pobjesnila nakon što se razotkrila cijela istina. Ovo je zapravo pravi razlog zbog čega je Elon jako ljut na svog oca. On je jedini otac kojega je Jana imala, a sada se zna da je i otac njenog djeteta - kazao je jedan anonimni član Muskove obitelji medijima.

Priznao da je otac 10-mjesečnog djeteta

Elonov otac, koji se bavi inženjerskim savjetovanjem i živi u Lengebaanu u Južnoj Africi, potvrdio je kako je on uistinu otac 10-mjesečnog Elliota.

- Dijete nije bilo planirano, ali ja ga svejedno volim. Radi vlastite sigurnosti odlučio sam se podvrgnuti DNK testiranju koje je na kraju pokazalo da se radi o mom djetetu - kazao je Errol.

- Rekao sam svojoj kćeri Ali (op.a. Alexandra) istinu jer sam očekivao da će me podržati. Međutim, ona mi je rekla da sam lud i mentalno bolestan. Ona je kasnije obavijestila ostatak obitelji i svi su poludjeli. Misle da postajem senilan i da sam spreman za starački dom, ali ja želim biti sa svojim malešnim sinčićem - kazao je stariji Musk.

Nakon postavljenog pitanja od strane novinara, Errol nije demantirao kako je 30-godišnja Jana zapravo njegova pokćerka koju je predstavljao kao vlastitu kćerku.

- Samac sam već 20 godina. Nemam pokćerke ili polusinove, imam samo četiri bivše supruge - kazao je Errol.

Kazao je i kako se jedva sjeća Heide, svoje druge supruge.

- Vjerojatno je ne bih ni prepoznao na ulici - kazao je Musk.

Sa sinom Elonom nije u dobrim odnosima više od 15 godina

Odbio je komentirati činjenicu kako je veza s vlastitom pokćerkom zapravo razlog bog čega nije u dobrim odnosima sa svojim sinom Elonom.

- Ne znam zbog čega je Elon ljut na mene, znam samo da to traje od 2003. godine, otkako smo napustili SAD mimo njegove volje - kazao je za kraj Errol.

The 89th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

Errol je bio u braku s Elonovom majkom Maye Musk devet godina, do 1979. Zajedno imaju troje djece - Elona, Kimbal i Toscu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag