Obavijesti

News

Komentari 0

Otac i sin otvorili su autoškolu u Osijeku u jeku pandemije

Otac i sin otvorili su autoškolu u Osijeku u jeku pandemije
5

Svakoga dana obojica radimo od sedam ujutro do sedam navečer, a predanost poslu i mukotrpan rad doveli su nas do toga da nas kandidati prepoznaju kao kvalitetne, složili su se otac Benedikt i sin Robert

VIDEO

Prije nego što je potvrđen prvi slučaj oboljele osobe od korona virusa u Hrvatskoj, Robert Stjepanović (28) i njegov otac Benedikt Stjepanović (54) imali su velike planove o otvaranju vlastite autoškole u Osijeku. Dolaskom korone 2020. i prvog lockdowna njihov plan se oduljio, ali nikad nisu odustali od njega.

Benedikt je bio instruktor u autoškoli godinama, a zatim je počeo raditi i kao ispitivač u HAK-u. Igrom slučaja, prestao je biti ispitivač te je ponovno počeo obučavati kandidate za vožnju automobila. Njegov sin Robert u tim je trenucima napunio godine koje su mu bile potrebne za polaganje za instruktora vožnje. Otvorili su autoškolu Legos, no korona je sve zakomplicirala.

- Bilo je trenutaka kad bi Robert rekao: ‘Više ne mogu tata’, onda bih mu ja rekao: ‘Sine, smiri se’. Onda bi mene uhvatila anksioznost pa bi me on smirivao - govori nam Benedikt te dodaje kako su kroz cijeli proces otvaranja autoškole imali i veliki podršku ostatka obitelji.

Prilikom otvaranja autoškole Legos imali su jedan automobil, a dvije godine nakon početka rada proširili su svoj vozni park na tri automobila.

- Prva godina je bila jako teška, pomalo i zastrašujuća. Trebali smo se probiti na tržište, privući kandidate. Dobivali smo ih na kapaljku, a sad se sve nekako promijenilo, iako i dalje smatram da uvijek može biti bolje - rekao nam je Benedikt.

Danas su jedna od respektabilnijih autoškola u Osijeku.

Markotić: 'Nove generacije cjepiva mogle bi biti spremne i prije jeseni, važno se cijepiti'
Markotić: 'Nove generacije cjepiva mogle bi biti spremne i prije jeseni, važno se cijepiti'

- Svakoga dana obojica radimo od sedam ujutro do sedam navečer, a predanost poslu i mukotrpan rad doveli su nas do toga da nas kandidati prepoznaju kao kvalitetne - složili su se otac i sin.

Nedavno su zaposlili instruktoricu vožnje, Leu, a s njima radi i Sara, koja obavlja administrativne poslove. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...