Obavijesti

News

Komentari 14

Otac nađen mrtav, sin završio u bolnici: 'Nisu se svađali, ali sin je prekinuo kontakte sa svima'

Otac nađen mrtav, sin završio u bolnici: 'Nisu se svađali, ali sin je prekinuo kontakte sa svima'
4

Nejasno je na koji način se sin Bojan ozlijedio, jer kada ga je policija pronašla u domu imao je po sebi rane. Prevezen je u osječki Klinčki bolnički centar

VIDEO

Osječka je policija u ponedjeljak popodne u obiteljskoj kući u Reisnerovoj ulici u Osijeku pronašla mrtvo tijelo muškarca (74) i teško ozlijeđenog muškarca (39) za koje se sumnja da su otac i sin. Policiju je pozvala susjeda koja je posumnjala da nešto nije u redu jer već nekoliko dana nije vidjela niti uspjevala dozvali starijeg muškarca. Policijski očevid trajao je do kasno u noć jer forenzičari moraju utvrditi na koji je točno način preminuo stariji muškarac te što se dogodilo mlađem. 

Sin je radio u inozemstvu

"Poznajem ih obojicu dobro. Radovan je bio u mirovini, supruga mu je davno umrla. Imao je ovog sina Bojana i još jednog koji je poginuo u prometnoj nesreći 90-tih godina dok je radio kao liječnik u Slavonskom Brodu. Radovan se brinuo sam o sebi, bio je povučen, povremeno je znao malo popiti ali nikada nije bilo s njim problema. Često sam ga viđala jer živim kao podstanar u njihovom dvorišnom stanu", kazala nam je njihova susjeda dodajući kako je Bojan bio oženjen, u tom je braku dobio dvoje djece ali se potom rastao. To mu je teško palo pa se i on okrenuo čašici. 

"Znam Bojana. Prijatelji smo. Doduše, bili smo prijatelji. On je odjednom prestao sa svima nama kontaktirati. Radio je i vani, mijenjao poslove. Pretpostavili smo da mu se nešto loše dogodilo u životu ali nikome se nije povjerio", kaže jedan njegov prijatelj. 

Osijek: U kući našli starijeg mrtvog muškarca i još jednog teško ozlijeđenog

Do prije godinu dana Bojan je radio u Njemačkoj a onda se vratio u Osijek živjeti s ocem. 

"Nisam nikada čula da se svađaju ili da imaju nekih problema. Bojan je ocu kuhao, donosio mu sve što je trebalo iz trgovine, ali nije baš brinuo o sebi. Bio je zapušten, često pijan. Zadnji puta sam vidjela Radovana prošli tjedan. U petak sam ga zvala na mobitel, lupala mu na prozor, kucala na vrata ali nitko nije otvarao. Tek popodne vidjela sam Bojana i pitala ga kako mu je tata i gdje je, a on je samo rekao da je dobro. Bila sam šokirana kada sam ga vidjela jer je bio jako pijan i sav prljav od nečega. U subotu mi je došao na vrata i rekao da moram platiti 80 kuna za vodu, a da je tata u bolnici, da ga je odvezla Hitna i da leži na intenzivnoj. Meni je to bilo jako čudno pa sam odlučila nazvati bolnicu i pitati da li u bolnici imaju takvog pacijenta i da li mu nešto treba. No, u bolnici su rekli da takvog pacijenta nemaju. Onda sam to rekla susjedi i pozvali smo policiju", kaže susjeda. 

Strava u Osijeku: U kući našli starijeg mrtvog muškarca i još jednog teško ozlijeđenog
Strava u Osijeku: U kući našli starijeg mrtvog muškarca i još jednog teško ozlijeđenog

Pokojni Radovan je bio rukovoditelj na Belju i imao je dobru mirovinu, dok je njegov sin bio bez primanja. 

"Radovan je znao reći da mu Bojan potroši sav novac", kaže susjeda. 

Da li su se otac i sin sukobili oko novca pa je sukob završio ubojstvom ili je, pak, smrt Radovana nesretni slučaj nastao u nekom međusobnom nagurivanju, policija će tek utvrditi. Nejasno je na koji način se Bojan ozlijedio jer kada ga je policija pronašla u domu imao je po sebi rane. Prevezen je u osječki Klinčki bolnički centar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa