Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
24 komentara

Otkrio identitet najpoznatijeg ubojice? 'Sve nas je prevario'

Detektiv John Cameron otkrio je u nedavno prikazanom dokumentarnom filmu 'Making A Murderer' kako smatra da je Edward Wayne Edwards ubojica poznat pod imenom Zodiac

youtube
Foto: youtube
24 komentara

Detektiv John Cameron otkrio je u nedavno prikazanom dokumentarnom filmu 'Making A Murderer' kako smatra da je Edward Wayne Edwards ubojica poznat pod imenom Zodiac.  

Zodiac je jedan od najvećih neriješenih misterija svih vremena, odmah iza Jacka Trbosjeka.

Serijski ubojica Zodiac 'operirao' je sjevernom Kalifornijom kasnih 60-ih i početkom 70-ih godina prošlog stoljeća. Njegov identitet ni dan danas nije poznat. Cameron kaže da se s Edwardsom dopisivao punih devet mjeseci dok Edwards nije umro 2011. godine u dobi od 77 godina. Edwards službeno je proglašen krivim za pet ubojstava. Ipak, Cameron misli da ih je počinio puno više i da bi on mogao biti Zodiac.

Cameron je uvjeren da je upravo Edwards odgovoran za trostruko ubojstvo u West Memphisu, ubojstvo Terese Halbach i slučaj Ramsey, a svi su ti slučajevi s potpisom Zodiaca. Dopisujući se s ubojicom Cameron je počeo povezivati događaje, mjesta, datume i neriješene slučajeve tijekom nekoliko desetljeća. 
- Stalno mi je govorio kako ne znamo cijelu priču,da je Zodiac cijelog svog života pomagao ljudima, da izvrše ono što su naumili - ispričao je Cameron te dodao kako je Edwards bio 'obredni' ubojica, odnosno ubijao je na posebne datume kao što su blagdani, američki praznici, važni datumi u njegovom životu poput majčina rođendana ili datuma njezine smrti. Edwards je identificiran 2010. godine kao serijski ubojica, a tada se saznalo da je  1950-ih bio američki doušnik. 
- To je bio razlog zbog kojeg je s Edom uvijek bilo teško komunicirati. Sve nas je prevario, a upravo je to ono što je Zodiac radio. Slagao je slagalicu i od svih radio budale - rekao je Cameron, piše u nedjelju News.com.au. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message