News

Komentari 40

'Ovaj tjedan počinjemo ozbiljno raditi na rješavanju problema'

'Ovaj tjedan počinjemo ozbiljno raditi na rješavanju problema'

Najavio je da će prve suradnike imenovati vrlo brzo. Upitan što će biti sa savjetnicima koje je Mijo Crnoja ostavio u uredu, rekao je da će donijeti odgovarajuću odluku

Ministar branitelja Tomo Medved rekao je u srijedu da je na sastanku s predstavnicima 20-ak udruga stradalnika i branitelja dobio potporu velike većine udruga, te najavio da već ovoga tjedna počinje ozbiljno raditi na rješavanju nagomilanih problema.

- Jučer sam obavio sastanak s braniteljskim udrugama, predložio svoju viziju i dobio potporu velike većine udruga iz Domovinskog rata. Stavili su mi se na raspolaganje. Započinjemo već ovaj tjedan ozbiljno raditi na rješavanju nagomilanih problema - rekao je Medved uoči početka sjednice Vlade.

Najavio je da će prve suradnike imenovati vrlo brzo. Upitan što će biti sa savjetnicima koje je bivši ministar branitelja Mijo Crnoja ostavio u uredu, rekao je da će razgovarati sa svim osobama i donijeti odgovarajuću odluku. Nije želio komentirati trebaju li mu savjetnici već je kratko ponovio da će s njima razgovarati i donijeti odluku.

Najčitaniji članci