News

Komentari 43

Ovo je poduzetnik kod kojeg je ministar Marić uživao na jahti

Ovo je poduzetnik kod kojeg je ministar Marić uživao na jahti

Pavičić, koji se u svojim tvrtkama bavi opskrbom brodova, nekretninama i maloprodajom poznatih brendova odjeće, najpoznatiji je kao jedan od investitora u novi šoping centar koji uskoro otvara u Španskom u Zagrebu

Ministar financija Zdravko Marić snimljen je kako na ljetovanju dane provodi na jednoj jahti i nekoliko dana je odbijao reći čija je jahta.

U međuvremenu se oglasilo i Povjerenstvo za sukob interesa pa je ipak popustio pritiscima i objavio da je dio godišnjeg proveo na jahti svog prijatelja Blaža Pavičića.

- S obzirom na informaciju iz medija kako Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvara predmet protiv mene, obavijestio sam pisanim putem Povjerenstvo, a ovim putem i javnost kako sam dio svog ljetovanja proveo na plovilu u vlasništvu obitelji mog prijatelja Blaža Pavičića - objavio je ministar Marić.

Pavičić, koji se u svojim tvrtkama bavi opskrbom brodova, nekretninama i maloprodajom poznatih brendova odjeće, najpoznatiji je kao jedan od četvero investitora u novi šoping centar koji će se uskoro otvoriti u zagrebačkom naselju Špansko.

Mediji su spominjali ime Blaža Pavičića kao sina Mirka Pavičića, dugo godina zaposlenog na različitim menadžerskim poslovima u Brodokomercu i drugim privatnim tvrtkama, u nekima od njih je i Blaž Pavičić bio aktivan.

Podsjetimo, Zdravko Marić snimljen je kako na ljetovanju dane provodi na jednoj jahti i nekoliko dana je odbijao reći čija.

U međuvremenu se oglasilo i Povjerenstvo za sukob interesa, nakon čega Marić i dalje, kako je rekao "iz principa" nije želio otkriti čija je jahta, ali je ipak to na kraju napravio.

Najčitaniji članci