Obavijesti

News

Komentari 236

Bulić: 'Znam da voli tu pjesmu pa sam je pozvao na pozornicu'

PJEVAČ ZVAO URED PREDSJEDNICE: Video njihovog zajedničkog nastupa postao je hit na društvenim mrežama. Predsjednica je i u listopadu također pjevala s Bulićem

VIDEO

Na Širokobriješkoj večeri u Zagrebu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u petak navečer uzela mikrofon u ruke i zajedno s Matom Bulićem otpjevala pjesmu ‘Domu mom’.

Video njihovog zajedničkog nastupa postao je hit na društvenim mrežama. Predsjednica je i u listopadu također pjevala s Bulićem.
 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:30

- Predsjednicu poznajem od prije i znam da voli moju pjesmu ‘Domu mom’. Kontaktirao sam Ured predsjednice i pitao možemo li na Širokobriješkoj noći otpjevati duet. Dobio sam pozotivan odgovor. Predsjednica je bila moja draga gošća. Kad je na red došla pjesma ‘Domu mom’ rekao sam: ‘Predsjednice, ja bih volio da zapjevate sa mnom’ i izveo je na pozornicu. Ona je vrlo jednostavna i umiljata žena. Izvrsno pjeva, vrhunski, svi koji su bili tamo bili su oduševljeni - rekao nam je Mate Bulić.

Podsjetimo, ovo nije prvi duet Grabar-Kitarović i Bulića. Krajem listopada su nastupili i na pozornici restorana Gastro Globus Zagreb tijekom Broćanske večeri koja svake godine okuplja građane hercegovačke općine Čitluk. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 236
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.