Obavijesti

News

Komentari 41

'Ovo je samo faza': Popularna blogerica umrla od raka želuca

'Ovo je samo faza': Popularna blogerica umrla od raka želuca
1

Posljednju fotografiju na Instagramu objavila je krajem travnja uz poruku da je počela s imunoterapijom, a na njoj je podigla ruku u zrak poručujući kako ne misli odustati

VIDEO

Brazilski model i blogerica Nara Almeida (24), koju na Instagramu prati 4,6 ljudi, umrla je u Sao Paulu nakon desetomjesčne bitke s rakom, javlja New York Post.

- Nažalost, unatoč velikoj borbi Nara je sinoć preminula. Želio sam biti uz nju zauvijek, ali sada zaslužuje mir. Njezina smrt će ostaviti veliku prazninu u mom srcu, ali će isto tako ona zauvijek živjeti u meni, uvijek će mi biti inspiracija, netko zbog koga ću vidjeti samo dobro u svijetu. Siguran sam da će i dalje pružati snagu i nadu mnogim ljudima, kao što joj je i bila želja. Počivala u miru, ljubavi - objavio je njen dečko Pedro Rocha s kojim je bila u dvogodišnjoj vezi. Emotivnu objavu 'lajkalo' je više od dva milijuna ljudi.

Nari je rak želuca dijagnosticiran u kolovozu 2017. 

Model i blogerica stekla je hordu obožavatelja zbog pozitivnih poruka koje je redovno dijelila na društvenim mrežama. Otkako joj je dijagnosticiran rak na Instagramu je dokumentirala liječenje i tretmane na koje je odlazila, detaljno opisujući emocionalnu i fizičku borbu kroz koju je prolazila.

 

Seguimos a luta! Obrigada pelo apoio! Sigo internada até controlarem as dores.

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on

Kad je saznala da ima rak, Nara je napisala:

- Nikad neću zaboraviti energiju koju sam osjetila i sve što sam mogla je plakati, ali ne zbog tuge, već zbog osjećaja da sam izabrana da budem dio većeg plana. Ovako ja to gledam. Sve se događa s razlogom! Ovaj veliki plan tek ćemo kasnije shvatiti. Željela sam da moj život bude vrijedan. Znam da će me ovo ojačati da budem ono što sam uvijek željela i da ću vam prenijeti poruku da život može biti pun svjetla i ljubavi bez obzira na teške trenutke - napisala je.

 

Sempre 💕

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on

- Još jednom ponavljam, ovo je samo faza. Sigurna sam da ovo neće biti moj kraj - napisala je.

 

A alegria de quem vai receber alta hoje!! 😺

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on

Krajem travnja je napisala:

- Samo Bog i ja znamo kroz što sam sve prošla, koliko trauma, koliko neprospavanih noći dok sam plakala u bolovima... Bože, želim da se to što prije završi, daj mi snage da izdržim, molim te.

 

Agora somos 1 milhão! Muito obrigadaaaa 💕

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on

Posljednju fotografiju na Instagramu objavila je krajem travnja uz poruku da je počela s imunoterapijom, a na njoj je podigla ruku u zrak poručujući kako ne misli odustati: "Vjerujem da će sve na kraju biti u redu i da ću iz ovog izaći jača i spremnija da pomognem drugima."

 

Hoje começa uma nova fase na minha luta contra o câncer. Finalmente vou tomar a primeira dose de imunoterapia!! Depois de muitos exames e muita preparação meus médicos encontraram um medicamento que vai me fazer realmente bem e tenho a chance de salvar minha vida. Como muitos já sabem o remédio custa muito caro e depois de mt insistência infelizmente não obtivemos resposta do governo e não posso esperar, então fui pra luta. Estamos nos esforçando ao máximo para conseguir juntar dinheiro suficiente pra pagar os exames e a dose do medicamento. Mas Deus como sempre coloca anjos na minha vida e dessa vez colocou o @pato 💙ele se dispôs a pagar 6 meses de tratamento ( oh Glória) e a clinonco que fez a doação de 3 doses do medicamento,só Deus sabe a emoção que foi quando tive a confirmação de que eles iriam de verdade ajudar a salvar minha vida, SÓ GRATIDÃO!! Agora vamos torcer para esse medicamento fazer um efeito maravilhoso e eu me livrar dessa doença e acabar com esse sofrimento. Já faz um mês que estou na uti e ficarei o tempo que precisar se for pro meu bem. Vamos continuar vendendo camisetas e aceitando doações de quem quer ajudar pois infelizmente temos custos com exames e outras milhares de coisa que o plano não cobre! Mas não estamos fazendo nenhuma vakinha e nem divulgando contas bancárias.( cuidado com as vakinha e contas fakes) enfim estou muito confiante, cheia de esperanças e gratidão a Deus e a todos que me apoiam e acreditam na minha recuperação. Por mais difícil que pareça o problema, com Deus sempre haverá uma solução, eu entreguei minha vida e meus planos nas mãos de Deus e sei que ele tem o melhor pra mim, só peço sabedoria e paciência pra aguentar os dias difíceis, mas creio que no final tudo irá dar certo e vou sair disso muito fortalecida e pronta pra ajudar outras pessoas. OBRIGADA Deus, universo, família, equipe médica, @pato e a vcs por todo apoio! Juntos somos mais forte. 🙏🌟#cancer #positivevibes #oracao #forcaNara

A post shared by Nara Almeida (@almeidanara) on

Nažalost, preminula je 20-ak dana kasnije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca