Obavijesti

News

Ovo sanjkalište svi obožavaju, a iz planinarskog doma možete i naručiti hranu za van!

Ovo sanjkalište svi obožavaju, a iz planinarskog doma možete i naručiti hranu za van!

Samo sat i pol vožnje od Zagreba čeka vas prava snježna idila u kojoj će uživati i veliki i maleni. Dovoljno je reći - Kamačnik. Ondje je i mini skijalište s malom vučnicom od 200 metara, smješteno u naselju Vujnovići

Želite za vikend pobjeći iz grada nekamo gdje ćete istinski uživati? Samo sat i pol vožnje od Zagreba čeka vas prava snježna idila u kojoj će uživati i veliki i maleni. Dovoljno je reći - Kamačnik. Taj zaštićeni prirodni krajolik zove na odmor već od ove subote, a u jednom od najljepših i najfotografiranijih hrvatskih kanjona  uživat ćete u pravoj zimskoj idili - sanjkanju i skijanju za početnike. 

- Kamačnik je značajan krajolik i kao takav doista iznimno zanimljiv. Sad u zimi radi i mini skijalište s malom vučnicom od 200 metara, smješteno u naselju Vujnovići u blizini centra Vrbovskog. Skijalište sa sanjkalištem posebno je prikladno za djecu i skijaše početnike. Ljubitelji sanjkanja i skijanja mogu uživati na snijegu i biti smješteni u Planinarskom domu Kamačnik ili u nekom od drugih smještajnih kapaciteta na području grada Vrbovskog - kaže Dražen Mufić, gradonačelnik Vrbovskog, i napominje da od prošle godine Planinarski dom i bistro Kamačnik vodi tvrtka Jarun ideja, koja je osmislila cijeli niz atrakcija za svako godišnje doba, što se odlično uklapa u smjer razvoja autentičnih doživljaja, ponude autentične hrane i pića.


- Grad Vrbovsko kontinuirano ulaže u turističku infrastrukturu, imamo gotov projekt velikog skijališta Bijela kosa i nadamo se njegovoj skoroj realizaciji - govori gradonačelnik i naglašava da je doživljaj očuvane prirode u snježnom izdanju fascinantan. 


Djecu će sigurno oduševiti zimske radosti sanjkanja na sunčanoj padini, a svi mogu uživati u autentičnoj hrani i piću koja se nude u varijanti "to go". Slaže se s njim i Dražen Nikolić, voditelj Planinarskog doma i bistroa Kamačnik, koji ističe da će sanjkalište raditi dokle god zimski uvjeti budu to dopuštali. Ne treba se bojati ni za kvalitetnu hranu. 

- Na sanjkalištu se mogu naručiti hrana i piće koji se dostavljaju iz restorana Kamačnik uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera. U ponudi su tradicionalna zimska jela Gorskoga kotara, informacije o gastro ponudi nalaze se na sanjkalištu te u kratkom roku sve naručeno stiže do vas - govori. 


Također, može se rezervirati smještaj u planinarskom domu, koji raspolaže s 30 postelja, teretanom, saunom, hidromasažom i svime što je potrebno za ugodan boravak.

Spremite se i krenite put Gorskoga kotara. Nećete požaliti! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca