Obavijesti

News

Komentari 18

Zapljena u Neumu: Cisterna je prevozila čak 665 kg 'skunka'!

Zapljena u Neumu: Cisterna je prevozila čak 665 kg  'skunka'!
3

Drogu je prevozio stanovnik Metkovića, a 'skunk' bio namijenjen zapadnoj Europi. U cisterni su pronašli 89 vreća u kojima se nalazilo po sedam komada materije koja svojim izgledom i strukturom asocira na 'skunk'

VIDEO

Policija je u Neumu u utorak navečer zaplijenila oko 665 kilograma 'skunka', javlja Dubrovački dnevnik. Kako neslužbeno doznaju, droga je u vrećicama bila u cisterni dubrovačkih registarskih oznaka. 

Zaplijenu je za Dubrovački dnevnik potvrdila i SIPA. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Riječ je o rezultatu velike akcije Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH napodručju Općine Neum, kodnog naziva 'Perol Line'.

- Prilikom pretresa  pronađena su i privremeno oduzeta tri mobilna telefona marke 'Samsung', 89 vreća u kojima se nalazilo po sedam komada NN materije koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu Cannabis Sativa, ukupne težine oko 665 kilograma. Prema prikupljenim saznanjima, opojna droga 'Cannabis Sativa', bila je namjenjena za ilegalno tržište u zemljama zapadne Europe - navode iz SIPA-e. 

Vozač je odmah po zapljeni lišen slobode, a Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je riječ o muškoj osobi s područja Metkovića. 

O tome kako je postojala suradnja između policije BiH i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, potvrdila je i glasnogovornica PU DN Davorka Bečić. 

- Radi se o vozilu za prijevoz opasnih tvari, dakle cisterni, u vlasništvu jednog obrta iz Metkovića, zato su u pitanju dubrovačke registracijske oznake. To je vozilo stalno u našem nadzoru zbog učestalih prelazaka državne granice. Jučer, oko 1:40 sati, izašao je u Crnu Goru pun goriva te se vratio oko 17:00 sati. Prilikom kontrole od strane carinskih službenika, na carinskoj vagi po ničemu nije odstupao od onoga što stoji u carinskoj deklaraciji. Nakon 20 sati osoba je zatečena na predjelu Neuma s drogom - izjavila je Bečić za Dubrovački dnevnik, dodavši kako PU DN intenzivno surađuje s tamošnjom policijom. 

Ovo je jedna od najvećih zapljena narkotika u BiH.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.