Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
137 komentara

Pamela razljutila HDZ-ovca na kojeg se derao Ante Gotovina

Petar Škorić, šef splitskog HDZ-a, obrušio se na zvijezdu Baywatcha Pamelu Anderson nakon što je dala intervju Novostima. Škorić je, osim po političkoj karijeri, poznat i po snimci iz Knina nakon Oluje...

Foto: PA/Pixsell, Ivo Čagalj/Pixsell
137 komentara

Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske, napisao je Petar Škorić na svom facebook profilu. Osvrnuo se na izjave Pamele Anderson, bivše zvijezde Baywatcha i političke aktivistkinje, koja je u intervjuu za tjednik Novosti rekla kako Hrvatska treba izaći iz nacionalističke prošlosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske.

Objavljuje Petar ŠkorićPonedjeljak, 27. svibnja 2019.

Pamela Anderson je uoči izbora za EU parlament na twitteru nahvalila slogan platforme Možemo!, što je u kombinaciji s intervjuom natjeralo Škorića da je prozove.

Škorić sigurno dobro zna kako je to kad te netko javno 'opere'. On je, naime, bio jedan je od časnika HV-a koje je Ante Gotovina kritizirao na čuvenoj snimci u Kninu nakon Oluje 1995.. Gotovina je ljutito komentirao kaos koji je vladao u Kninu, za što je optužio svoje zapovjednike.  

ŠEF SPLITSKOG HDZ-A Pamela naljutila Škorića: 'Širi specijalni rat protiv Hrvatske'

- Jedan totalni kaos. Operacija izvedena uredno, na najvišoj razini u vojničkom smislu. A nakon toga kaos. Dica, opuštena, bez ikakve odgovornosti. Stvar zapovjednika nije da se poslije bitke brine kako će grad profunkcionirati. To je stvar pozadine, logistike, vojne policije, političke djelatnosti, zdravstvene struke - nabrajao je Gotovina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gotovinu je posebno pogodilo što u prostoriji u kojoj su se sastali na zidu nije bilo križa, iako je bilo naređeno da se stavi križ. Nabava križa bila je zadaća Škorića, pa se Gotovina posebno na njega osvrnuo. "Je li politička djelatnost odradila svoju zadaću. Nije. Gdje su vatrogasci, civilna zaštita? Jedan križ je ovdje teško naći. Škoriću, gdje je križ?", vikao je Gotovina na šefa splitskog HDZ-a.

Svi su šutjeli, a Škorić se nespretno pokušavao opravdati. "Nismo još našli, sada bi trebao doći", rekao je, ali Gotovina nije bio zadovoljan. "Da si u Sinju stao pred crkvu i da se moliš, fratar bi ti dao deset križeva. Budaletine ste, nesposobni, a sposobni ste da se slikate, za to jeste sposobni. Jedan križ niste bili sposobni nać'. To je sramota", rekao je Gotovina.
 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message