Obavijesti

News

Komentari 20

Nestao kraj Vrsara: Glavom udario u jet ski pa pao u more

Nestao kraj Vrsara: Glavom udario u jet ski  pa pao u more
11

Prema neslužbenim informacijama i pisanju lokalnih medija, radi se o slovenskom državljaninu, gostu kampa Valkanela, koji je upravljao jet skijem

VIDEO

Pripadnici pomorske policije, Lučke kapetanije, ronioci i vatrogasci tragaju za muškarcem koji je u četvrtak oko 18 sati nestao u moru između Funtane i Vrsara uslijed pada s jet skija, potvrdila je u četvrtak policija. 

"Policija je dojavu o ovoj nesreći zaprimila u 18,20 sati i odmah je pokrenuta potraga za muškarcem. Nažalost, još uvijek nestala osoba nije pronađena" - istaknula je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač dodavši kako se nesreća dogodila u blizini autokampa Valkanela.  

Prema neslužbenim informacijama i pisanju lokalnih medija, radi se o slovenskom državljaninu, gostu kampa Valkanela, koji je upravljao jet skijem i vukao za sobom još jednu osobu u gumenom prstenu. Ispred njih se navodno nalazio još jedan gliser koji je vozeći  ispred njih radio jet skiju valove, vjerojatno da im vožnja bude zanimljivija. U jednom trenutku je slovenski državljanin, vozač jet skija, uslijed valova udario glavom u jet ski kojim je upravljao i pao u more.

Mnogobrojni gosti autokampa Valkanela kraj Funtane, nijemo su sa obale promatrali akciju potrage za nesretnim vozačem jet skia. Na moru je bilo više brodica policije i Lučke kapetanije, a na kopnu pripadnici JVP Poreča i mnogobrojna policijska vozila.

Kako saznajemo, brodski je sonar na dubini od 13 metara dva puta uočio siluetu slične veličini čovjeka, no kada su ronioci u dva navrata tamo zaronili ništa nisu našli. Morske struju su u tom djelu veoma jake, a kako je pao mrak, potraga je obustavljena za jutro.

Jet ski dotegljen je u marinu autokampa i privezan na jedan od molova bez svjetla i pod stalnom prismotrom policije. Na volanu je bio prsluk kojeg izgleda unesrećeni nije nosio.

Gosti u kampu imali su više verzija samog događaja, pa će na kraju ipak policija i nadležni iz Lučke kapetanije morati otkriti sve detalje.

Potraga će se nastaviti ujutro.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa