Obavijesti

News

Komentari 85

Par i ljubavnica ubili dvije žene pa su od njih radili mesne pite

Par i ljubavnica ubili dvije žene pa su od njih radili mesne pite
3

Brazilac Jorge Beltrao Negromonte da Silveira je sa ženom i ljubavnicom ubio dvije žene. Od njihovog mesa radili su mesne pite koji bi prodavali školama i susjedima

VIDEO

Brazilac je zajedno sa svojom ženom i ljubavnicom osuđen na kaznu zatvora zbog optužbi da su ubili dvije žene te od njihovog mesa radili jela koja bi prodavali.

Jorge Beltrao Negromonte da Silveira zatvoren je na 23 godine dok su Isabel Cristina Pires i ljubavnica Bruna Cristina Oliveira da Silva osuđene na 20 godina robije.

Odvjetnici optuženih najavili su žalbe na presudu koju je donijela sedmočlana porota na sudu u gradu Olindi na sjeveroistočnoj obali Brazila. Trojac je uhićen 2012. te su priznali brutalan zločin. Navodno su se pravdali da pripadaju sekti koja zagovara ''čišćenje svijeta i smanjivanje ljudske populacije''. 

Od njihovog mesa radili pite

Policija je objavila kako je trojac žene namamio u kuću pod izlikom razgovora za posao dadilje. Nakon što su ih ubili, od njihovog mesa su radili mesne pite koje su jeli oni, kao i dijete koje je s njima živjelo

Pite su čak uspjeli prodati u nekoliko škola, pa čak i susjedima i bolnicama

Oni koji su ih probali rekli su kako su pite imale okus tune ili piletine. 

'Glasovi su mi govorili da ih ubijem'

Ostaci dviju žena pronađeni su u dvorištu  kuće, a ubrzo nakon uhićenja policija je našla i knjigu od 50 stranica koju je napisao Silveira. Naslovio ju je 'Otkrića šizofreničara' i u njoj opisao kako je čuo glasove koji su mu govorili da ubije žene. 

Silveira, pišu lokalni mediji, se tijekom suđenja i pokajao. Policija kaže kako su počeli istragu nakon što je netko od troje ubojica pokušao koristiti kreditne kartice žrtava, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...