Obavijesti

News

Komentari 66

Pašalić radi namještaj: 'Stan sam opremio i Tončiju Huljiću'

Pašalić radi namještaj: 'Stan sam opremio i Tončiju Huljiću'
1

Brend Mila&MiliI: Iviću Pašaliću je prvi klijent za njihov unikatni namještaj bio glazbenik Tonči Huljić. Huljić i Pašalić su dugogodišnji prijatelji, a Huljić je uređivao stan

VIDEO

Nekadašnji najbliži Tuđmanov suradnik, bivši liječnik, predsjednik HDZ-a, od 2002. i bivši HDZ-ovac Ivić Pašalić sreću je pronašao u obiteljskom poslu s drvom.  

- Ljepše je s drvom raditi nego s političarima - nasmijano će Pašalić koji nam ponosno priča o prvim finalnim proizvodima iz njihove tvornice. Zadnjih desetak godina s obitelji se bavi proizvodnjom drvene građe, lijepljenim pločama i, prema priznanju struke, najboljim peletama u Hrvatskoj i regiji. 

- Supruga Ksenija zadnjih godinu i pol dana planirala naš finalni proizvod i sada imamo svoj brend Mila&Mili kojim želimo stajati uz bok najboljim europskim dizajnerskim komadima - priča Pašalić kojem je prvi klijent za njihov unikatni namještaj bio glazbenik Tonči Huljić.

- Tonči i ja smo dugogodišnji prijatelji. Pričao mi je kako uređuje stan i da ne može naći ništa što mu se sviđa pa sam mu rekao da ćemo taj problem lako riješiti. Poslao sam mu naše dizajnere nakon čega je naručio stol, ugradbenu kuhinju po mjeru, garderobu, komodu za piće - nabraja Pašalić.

Cijena dizajnerskog namještaja Pašalićevih se kreće od tri do 10.000 eura. Jedna od najskupljih je masivni stol od drva, mramora i metala ukrašen 24-karatnom pozlatom. Po čemu se njihov namještaj razlikuje od drugih kaže: "Naš slogan je hrvatsko drvo, hrvatski dizajn, hrvatski proizvod. Dakle prvi smo koji radimo sve u zemlji od kvalitetnog hrasta koji raste kod nas preko naših dizajnera do finalnog proizvoda. Ovime želimo poslati važnu poruku da umjesto izvoza sirovine, moramo dati priliku našim kvalitetnim ljudima i možemo obogatiti sirovinu koju inače izvozimo kao trupce i daske. Želimo pokazati da sve možemo proizvesti sami u našoj zemlji." Znamo Tončijevu poznatu pjesmu: "Ja nisam papak...", a čini se da svojim namještajem Pašalić upravo to poručuje europskoj i svjetskoj konkurenciji. 

- Ponosan sam jer u siječnju ćemo svoje proizvode predstaviti na prestižnom sajmu u Kölnu gdje su nas smjestili uz bok sa svjetskim proizvođačima - kaže Pašalić čiji namještaj je za one dubljeg džepa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.