Obavijesti

News

Komentari 40

Peović prozivala poduzetnike, Bujas joj odgovorio da su oni uhljebska ekipa bez dana staža

Peović prozivala poduzetnike, Bujas joj odgovorio da su oni uhljebska ekipa bez dana staža

Katarina Peović rekla je da poduzetnici imaju opasne stavove, a Hrvoje Bujas iz Glas poduzetnika odgovorio joj je da je iskompleksirana i da nema niti jedan svoj stav

VIDEO

Katarina Peović iz Radničke fronte sinoć je u Oporbenom zarezu HTV-a komentirala prosvjed poduzetnika i rekla da iza njega stoji opasna udruga koja zagovara liberaliziranje mjera samo u svom sektoru.

- Da je do tih poduzetnika koji su organizirali prosvjed, vjerojatno bismo imali stotine zaraženih dnevno. Mislim da je riječ o opasnim političkim stavovima jer su oni itekako krenuli u političku ofenzivu - rekla je Peović.

Kaže da nisu htjeli podržati Mostov prijedlog oko ukidanja obveznih članarina u HGK jer se radi o sukobu dvaju lobija kapitala u kojem nisu htjeli sudjelovati.

- To je bio politički potez jedne rigidne neoliberalne desnice, to je inicijativa Glasa poduzetnika da se razumijemo. Mi smo bili suzdržani, to je bilo na neki način u korist Mostovu prijedlog. Riječ je o opasnom napadu na javni sektor. Udruzi Glas poduzetnika svi koji rade u javnom sektoru predstavljaju uhljebe, ovo je samo korak prema ofenzivi u koju kreću - rekla je Peović dodajući kako nitko ne brani HGK te da su svjesni ozbiljnog problema političkog kadroviranja.

Nije dugo čekala na odgovor koji joj je poslao Hrvoje Bujas iz Glasa poduzetnika.

A sta reci o jednoj uhljebskoj ekipi bez dana staza u privatnom sektoru (koja je na “naivnosti” Mozemo uletjela u...

Posted by Hrvoje Bujas on Monday, February 8, 2021

On je preko Facebooka napisao da se radi o uhljebskoj ekipi bez dana staža u privatnom sektoru, koja je na 'naivnosti' Možemo uletjela u Sabor.

- Nas poduzetnike i obrtnike, osim što smatraju “klasnim neprijateljima”, bi prvo opljačkali, nacionalizirali nam imovinu po starom i već viđenom modelu, a onda nas poslali u gulage, a možda bi nas cak i po “kratkom postupku”. Recite im sto mislite na svakim izborima kao i do sada, njihovih 1% je bas toliko i previše! - napisao je Bujas. Dodao je da je dosta našim građanima ekstrema bilo sa lijeva, sa desna, a pogotovo onih koji ne bi ništa radili.

- Toliko laži i toliko mržnje prema poduzetnicima i obrtnicima davno nisam vidio u javnom prostoru...do dolaska RF ili ti “KPJ”. Naravno da je ona poprilično iskompleksirana propalim marksističkim teorijama 19 st. u interpretaciji svog mentora - Kapovića. Ona jednostavno i nema svoj stav, samo je instruirana što i kako reći. Naravno da je laž da si desno ako si za tržišnu ekonomiju i liberalnu demokraciju (ona koja štiti manjine u svakom kontekstu)  i ako želiš manje poreze i regulacije, više slobode i manje utjecaja države, naravno da je laž da su svi u Javnom sektoru uhljebi, no istina je da su oni u birokratskom segmentu Javnog sektora mahom uhljebljeni...a ona i Ribić se kriju iza produktivnog dijela Javnog sektora, naših sestara, doktora, policajaca, vatrogasaca...koji su potplaćeni baš zbog ovih iznad prosječnih plaća političkih uhljeba - napisao je Bujas.

- Ovakav napad od političke partije na neovisnu i jaku Udrugu iz civilnog sektora, je samo dokaz njihovog mentalnog sklopa, totalitarističkog u “dobroj staljinističkoj maniri”, ne dao Bog, da su takvi blizu Vlasti, vjerujte mi, verbalni delikt bi bio prvo sto bi vratili, a na tome ne bi stali! Pokažimo joj srednji prst, zajedno...🖕 - dodao je u Facebook statusu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava