Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Pevec dobio novi NO, Zdravko Pevec je zadovoljan raspletom

Bivši vlasnik Peveca, Zdravko Pevec, nada se da će novi Nadzorni odbor ne samo sačuvati Pevec od prodaje za male novce već da će krenuti putem razvoja

Foto: Željko Rukavina/24sata
14 komentara

Na Skupštini dioničkog društva Pevec u srijedu u bjelovarskom Hotelu Centra na četiri godine imenovan je novi Nadzorni odbor. Oni su dan kasnije na konstituirajućoj sjednici Matka Bolanču izabrali za predsjednika, a Željka Mandića za njegovog zamjenika, dok su Marka Vargu, Slavena Marinčića, Mladena Mikolčevića i Markicu Raića imenovali članovima NO-a.

Iz Uprave Peveca stiglo je i priopćenje kojim se oglasio novoizabrani predsjednik NO Pevec, Matko Bolanča, gdje se navodi da je cilj unaprjeđivati sveukupno poslovanje te učiniti Pevec jednom od najprosperitetnijih tvrtki na hrvatskom tržištu, a i šire.

Među onima koji su bili nezadovoljni dosadašnjim radom NO-a bio je i Mario Božiković iz Splita koji je lobirao da se dosadašnji NO zamijeni novim ljudima, jer su pojedini članovi „starog“, tvrdi, pripremali teren da se ta tvrtka proda za male novce.  

 - Uspjeli smo zaustaviti da se Pevec ispod cijene proda, zbog čega sam nekim članovima dosadašnjeg NO bio zbog toga trn u oku - kazao je Božiković. Dodajući da je bio u pobjedničkoj momčadi, koja je priskrbila 68 posto glasova, i tako izabrala novi NO.  

Iako mu nije bio odobren ulaz na Skupštinu, bez obzira što je dioničar društva, jer je njegovih par dionica prekasno verificirane, bivši vlasnik Zdravko Pevec je izrazio zadovoljstvo takvim raspletom. Nada se da će novi NO ne samo sačuvati Pevec od prodaje za male novce već da će krenuti putem razvoja. Kaže kako se trebao ostvariti i veći promet od prošlogodišnjeg jer broj zaposlenih kao i položaj na tržištu mu to omogućava. 

Pokušali smo dobiti komentar dosadašnjeg predsjednika NO Željka Kodrića, ali nam se nije javljao na telefon, kako bi nam prokomentirao riječi Maria Božičevića. Predsjednik Uprave, Darko Šket, je kazao kako ne želi komentirati izjavu Božikovića. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message