Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijani mladići divljali Rijekom: 'Vrijeđali su građane i razbijali'

Riječ je o osobama starosti 20, 25 i 42 godine, koje su u petak oko 20 sati u ulici Šetalište Andrije Kačića Miošića u Rijeci u alkoholiziranom stanju narušavali javni red i mir na drski način, kažu iz policije...

16 komentara

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana poradi počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a koji su u samom središtu Rijeke divljali po gradu, lupali kiosk i parkirana vozila na Delti.

Riječ je o osobama starosti 20, 25 i 42 godine, koje su u petak oko 20 sati u ulici Šetalište Andrije Kačića Miošića u Rijeci u alkoholiziranom stanju narušavali javni red i mir na drski način vrijeđajući prolaznike i pozivajući na nered.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je s navedenima u grupi bila još jedna osoba za kojom policija sad intenzivno traga.
Zbog navedenih počinjenih prekršaja, spomenutim počiniteljima određene su prekršajne sankcije za naročito drsko i nepristojno ponašanje u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje, a slijedom oštećenja osobnih vozila i druge materijalne imovine koja se povezuju s ovim događajem, doznajemo iz PU primorsko-goranske.

Možda vas zanima i ovo:
Message