News

Komentari 191

Pijani policajci diraju se dildom u kaštelanskoj postaji. Mačuju se pivama u gaćama. Slike su tu

Pijani policajci diraju se dildom u kaštelanskoj postaji. Mačuju se pivama u gaćama. Slike su tu

Po izgledu odore i tehničke opreme na objavljenim fotografijama razvidno je da se radi o fotografijama koje su snimljene prije otprilike 10 godina, kažu nam iz policije...

Dalmatinski portal objavio je danas seriju fotografija s tuluma policajaca, održanog u postaji aerodromske policije u jednima od sedam Kaštela.

Snimke su nastale unatrag deset godina, što se da zaključiti prema rekvizitima s kojima se policajci zabavljaju, a malo je reći da su prizori neprimjereni.

Od običnog skidanja uniforme preko igranja s umjetnim penisom, zatim mačevanja bocama pive u boksericama, pa do rekonstruiranja scena seksa između dvojice ili više muškaraca. Na stolu se vidi prazna boca viskija, a pive je teško prebrojati. U jednom trenu policajci grle Policijski etički kodeks. Koliko se može vidjeti, prisutne su bile i dvije, tri dame. 

Ispod katoličnih naljepnica kojima se za Božić blagoslovila postaja, jedan policajac sagnuo se drugome otkopčati šlic. S monitora se vidi da puštaju nekakvu podužu playlistu, a što se sve našlo na tom repertoaru možemo samo nagađati. Čini se da je predvodnik ove lude zabave mlađi, oženjeni muškarac, s dvije narukvice na rukama. Taj je na skoro svakoj slici. 

Na zidu je karta grada Splita, ali i splitske zračne luke što može promatrača navesti na trag da se radi o nekoj od postaja u centralnoj, Splitsko-dalmatinskoj županiji. 

Zato smo zatražili očitovanje njihovog Odjela za odnose s javnošću. Evo što kažu:

- Do danas nismo raspolagali saznanjima o navedenom događaju, niti o sačinjenim fotografijama. Pregledom javno objavljenog sadržaja na portalu, utvrdili smo da su fotografije snimljene u nekadašnjim prostorijama Postaje aerodromske policije Resnik. PAP Resnik je u novim prostorijama od lipnja 2018. godine. Po izgledu odore i tehničke opreme na objavljenim fotografijama razvidno je da se radi o fotografijama koje su snimljene prije otprilike 10 godina. Konačno, bez obzira na  protek vremena provest ćemo postupak utvrđivanja svih činjenica i okolnosti.

Najčitaniji članci