News

Komentari 21

Pilot odgodio let kako bi djed i baka stigli do umirućeg unuka

Pilot odgodio let kako bi djed i baka stigli do umirućeg unuka

Bračni par iz Velike Britanije vidio je da su dobili poruku od zeta kada su htjeli isključtii mobitel. Javio im je da brzo dođu bolnicu jer im je unuk završio na intenzivnoj njezi

Pilot na letu iz Manchestera u Abu Dhabi odgodio je let, iako je već rulao pistom, kako bi djed i baka mogli izaći iz aviona i stiću u bolnicu i biti uz smrtnu postelju svog unuka. 

Bračni par iz Velike Britanije vidio je da su dobili poruku od zeta kada su htjeli isključtii mobitel. Javio im je da brzo dođu bolnicu jer im je unuk završio na intenzivnoj njezi. Zamolili su kabinsko osoblje da razgovara s pilotom koji je okrenuo avion kako bi se mogli iskrcati. Iskrcali su njihovu prtljagu te im čak osigurali siguran prolaz kroz zračnu luku i dovezli im njihov auto s parkirališta. 

Nažalost, unuk im je preminuo dan nakon toga, no da ih pilot nije pustio da siđu i da su se morali vraćati iz Abu Dhabija možda ga ne bi stigli ni vidjeti prije smrti. 

Djed i baka imali su karte za Australiju kamo su išli posjetiti obitelj, a Etihad Airlines im je poručio da ih mogu ponovno iskoristiti kad god će im to odgovarati.

Pilota i aviokompaniju javno je na društvenoj mreži pohvalila savjetnica za putovanja Becky Stephenson, čiji su djed i baka bili klijenti.

Najčitaniji članci