Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Pilot pogriješio kod pa u avion nahrupili specijalci s puškama

SAD: Pilot je umjesto koda za pokvareni radio, ukucao kod za otmicu. Kako nije bilo načina da se vlasti čuju s pilotom, morali su zaključiti da se radi o najgoremu...

Foto: Twitter
1 komentara

Avionu kompanije JetBlue u zračnoj luci LAX u Los Angelesu pokvario se radio i pilot nije mogao razgovarati s tornjem, zato je ukucao kod kako bi im javio o čemu se radi. No, umjesto koda za pokvareni radio, ukucao je kod za otmicu.

Kako nije bilo načina da se vlasti čuju s pilotom, morali su zaključiti da se radi o najgoremu i na pistu su pojurile hitne službe, specijalci, vatrogasci... 

U zrakoplov je nahrupilo 10 naoružanih specijalaca koji su naredili prestrašenim putnicima da dignu ruke u zrak. Neki od putnika snimili su i fotografirali dramu i kasnije objavljivali na društvenim mrežama.

Pisali su da su bili užasno prestrašeni, da su mislili da će umrijeti, a nekima se ostvarila najgora noćna mora kada su vidjeli teško naoružane policajce kako upadaju u avion, piše New York Post.

Zrakoplov su pregledali i utvrdili da ne postoji nikakva opasnost, a glasnogovornica JetBlua kazala je kako se radi o 'lažnom alarmu'. Zbog cijele situacije akumulirala su se kašnjenja u zračnoj luci JFK.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message