Obavijesti

News

Komentari 14

Pilot tajnovito nestao, našli ga nakon 40 godina i ide u zatvor

Pilot tajnovito nestao, našli ga nakon 40 godina i ide u zatvor

SAD: Jeffrey Michels nestao je s dužnosti 6. srpnja 1977. u zrakoplovnoj bazi Minot. Uhićen je prošlog tjedna i trenutno se nalazi u pritvoru američkog ratnog zrakoplovstva, a prijeti mu kazna zatvora od pet godina

VIDEO

Pilot koji je misteriozno nestao prije više od četrdeset godina pronađen je živ i zdrav u svom domu u Floridi. Veteran američkih zračnih snaga Jeffrey Michels nestao je s dužnosti 6. srpnja 1977. u zrakoplovnoj bazi Minot u Sjevernoj Dakoti.

U izvornom izvješću o nestalim osobama nalazio se i Michels s priloženom njegovom fotografijom, a pronašla ga je istražiteljska skupina za nestale veterane.

Michels (64) je pronađen sa svojom ženom i djecom u obiteljskoj kući u okrugu Seminole u Floridi, pod pseudonimom Jeffrey Lantz. Zanimljivo, promijenio je samo prezime.

Istražitelji su potvrdili da je Michels koristio lažno prezime na nekoliko pravnih i poslovnih dokumenata nedugo nakon nestanka pa nadalje, piše New York Post.

- Zapisi su otkrili da je 1998. godine koristio lažno prezime kako bi dobio poslovnu dozvolu države Floride za izgradnju tvrtke Atlantic Development Corporation, stoji u policijskom izvještaju.

Na jednoj internetskoj stranici za procjenu imovine stoji da je pod lažnim identitetom kupio kuću u Sanfordu. Michels je uhićen prošlog tjedna i trenutno se nalazi u pritvoru američkog ratnog zrakoplovstva, a prijeti mu kazna zatvora od pet godina.

Što se tiče kazne za napuštanje vojske, ona je istekla, pa se Michelsu neće suditi za taj prekršaj. Bit će mu ukinuta sva vojnička prava koja je stekao svojim prijašnjim vojničkim angažmanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca