Obavijesti

News

Komentari 2

Platili su putne karte 170 kuna i morali su gurati bus

Platili su putne karte 170 kuna i morali su gurati bus
1

Čitatelj 24sata putovao je busom tvrtke Larus CZ-Zadar iz Zagreb za Zadar. Stali su na odmorištu kraj restorana na autocesti. Bus se nije upalio

VIDEO

Stajali smo oko pola sata. Trebali smo krenuti, no autobus se nije htio upaliti, rekao nam je čitatelj 24sata S.V. koji je u utorak putovao autobusom tvrtke Larus CZ-Zadar iz Zagreb za Zadar.
- Vozač je pokušavao pokrenuti motor, no čini se da je bila otkazala elektronika. Pozvao nas je da poguramo autobus - kaže čitatelj S.V. Putnici su zasukali rukave i gurali autobus.
- Nije se htio upaliti. Pokušavali smo petnaestak minuta pokrenuti autobus. No, motor jednostavno nije slušao - dodao je čitatelj. Vozač je potom pokušao spojiti žice. Uspjelo mu je. Ukrcali su se u autobus i krenuli.
- Autobus je i tada malo trokirao. Vidilo se da je istrošen. Motor mu nije dobro radio - rekao je S.V. - Neki su putnici negodovali, tražili da im se vrati novac koji su platili za karte, a ne za guranje autobusa. No, od toga nije bilo ništa - rekao je S.V. On je povratnu kartu Zagreb-Zadar platio oko 170 kuna. Nije očekivao povrat novca.
- Vozač kao da se pravdao, pa je rekao da zaustavljanje na odmorištu kraj tog restorana nije ni bilo ni u planu. Do Zadra se nismo nigdje zaustavljali. Vajda ga je bilo strah da više neće moći upaliti motor ako ga ugasi - dodaje čitatelj. Sretno su stigli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.