Obavijesti

News

Komentari 24

Počelo je suđenje bivšem vođi BBB-a: Čupko tvrdi da je nevin

Počelo je suđenje bivšem vođi BBB-a: Čupko tvrdi da je nevin
1

Goran Hajduković Čupko i Dragan Pavlović su pred sutkinjom Jasminom Štrucelj izjasnili da se ne smatraju krivima za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama...

VIDEO

Bivšem vođi BBB-a Goranu Hajdukoviću Čupku (44) i srpskom državljaninu Draganu Pavloviću (47), jednom od vođa Delija navijačke skupine beogradske Crvene zvezde u srijedu je na Općinskom sudu u Karlovcu započelo suđenje za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Obojica su se pred sutkinjom Jasminom Štrucelj izjasnili da se ne smatraju krivima.

Podsjetimo dvojac je u travnju u kombiju zagrebačkih registracijskih oznaka prevozio 170 kilograma marihuane pakirane u poliesterske vreće i pakete građevinskog stiropora, glumeći građevinske radnike. Policija ih je zaustavila u blizini naplatnih kućica autoceste A1 u Karlovcu, a nakon otkića ilegalnog tereta obojica su uhićeni i od tada se nalaze u istražnom zatvoru.

Osim marihuane policija je kod njih pronašla i oduzela 0,7 g kokaina, dva pištolja marke Glock i 53 komada streljiva koja pripadaju Hajdukoviću zbog čega je protiv njega Općinskom sudu u Karlovcu proslijeđen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Inače je zapljenjena droga najveća ove godine na području PU karlovačke.

Velika zapljena: Pali bivši vođa BBB-a i jedan od vođa Delija
Velika zapljena: Pali bivši vođa BBB-a i jedan od vođa Delija

Optužnicom ih se tereti da su 17. travnja 2019. u 19,00 sati u Karlovcu, kod naplatnih postaja autoceste A1 pored križanja Ulice V. Holjevca i Ulice Banija, u teretnom vozilu marke Renault Master zagrebačke registarske oznake, radi daljnje prodaje i distribucije na ilegalnom tržištu, držali 169,22 kilograma opojne droge Cannabis Marihuana pakirane u poliesterske vreće i pakete građevinskog stiropora, i 0,05 grama opojne droge kokain, koje se nalaze na Popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga, te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga.

Za upravljačem vozila sjedio je Hajduković koji je do sada u više navrata punio rubrike crne kronike, a do sada je u tri navrata bio optužen za pokušaj ubojstva. Obojica se i dalje nalaze u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a Pavlović i zbog opasnosti od bijega. Suđenje im se nastavlja 2. prosinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.