Obavijesti

News

Komentari 292

Tomašević otvorio Advent: 'Unatoč pandemiji i potresu, zagrebački Advent ide dalje'

Tomašević otvorio Advent: 'Unatoč pandemiji i potresu, zagrebački Advent ide dalje'
7

Umjesto klizališta na Tomislavcu, bit će postavljene siluete klizača, dok umjesto 220 kućica koliko ih je bilo rekordne 2019., sada će ih biti samo 70, a samo 26 nudit će ugostiteljske sadržaje

Advent se već tradicionalno desetu godinu za redom otvara na Zrinjevcu, a čast upaliti lampice imao je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, direktorica Turističke zajednice Zagreba Martina Bienenfeld i Joško Klisović predsjednik skupštine Grada Zagreba.

No, ove godine za razliku prije očekuje vas dosta drugačiji i skromniji Advent. Advent koji je nekad rušio rekorde i osvajao mnoge nagrade na nekim lokacijama ove se godine neće održavati.

Umjesto klizališta na Tomislavcu, bit će postavljene siluete klizača, dok umjesto 220 kućica koliko ih je bilo rekordne 2019., sada će ih biti samo 70, a samo 26 nudit će ugostiteljske sadržaje.

To su samo neke od promjena na glavnoj turističkoj manifestaciji Zagreba.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
POČINJE ADVENT 17:00 , Zagreb
Sortiranje događaja
20.00

Zatvoren svečani dio otvaranja Adventa

Voditeljica napominje kako Advent ove godine na 11 lokacija te kako će svaki vikend biti koncerti na Zrinjevcu.

19.25

Tolja nastavlja s glazbom.

19.17

Upaljene lampice na Zrinjevcu.

19.15

Gradonačelnik Zagreba, Tomislav Tomašević obratio se okupljenima

- Dobro večer svima! Jako vas je puno danas došlo. Znači prije deset godina ovdje na Zrinjevcu je počeo zagrebački advent. Unatoč pandemiji, unatoč potresu, zagrebački Advent ide dalje. Želim vam za vrijeme Adventa puno mira, puno ljubavi, puno nade i puno radosti. Ono što nam svima želim da je ovo zadnji pandemijski Advent. Uživajte - rekao je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević.

19.10

Na pozornicu izlazi gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, direktorica Turističke zajednice Zagreba Martina Bienenfeld i Joško Klisović predsjednik skupštine Grada Zagreba.

Komentari 292