Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Podignuli optužnicu protiv dilera kokainom: Prijetio reporteru?

Okrivljeniku Matteu Bajlu se prebacuje i da je 12. rujna ispred policijske postaje u Zadru u cilju da zastraši i uznemiri fotoreportere koji su se nalazili tamo kako bi ga fotografirali za novine, uputio svakojake prijetnje...

Pula: Policija zaplijenila veću količinu droge
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
0 komentara

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je jučer optužnicu protiv Mattea Bajla, 48-godišnjeg državljanina Hrvatske i Srbije, kojeg je PU zadarska 11. rujna zaustavila drogiranog za volanom Smarta na Obali kneza Branimira da bi potom u njegovoj obiteljskoj kući pronašla kokain, marihuanu, dva pištolja i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge, prenosi Zadarski.hr.

Osim zbog droge optužen je i za kazneno djelo protiv osobne slobode prijetnjom. 

Okrivljeniku se prebacuje i da je 12. rujna ispred policijske postaje u Zadru u cilju da zastraši i uznemiri fotoreportere koji su se nalazili tamo kako bi ga fotografirali za novine, uputio svakojake prijetnje, koje su kod oštećenika izazvale nemir.

PRONAŠLI I NAKIT Uhićeni diler kokaina i 'trave' ostaje mjesec dana u pritvoru

Kako doznajemo od očevidaca fotografu je prijetio batinama govoreći kako će ga polomiti te mu izgovorio svakojake psovke.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora u kojem se okrivljenik nalazi od 13. rujna zbog opasnosti od bijega.

Okrivljenika se tereti da je 11. rujna u svojoj obiteljskoj kući u Zadru, u namjeri daljnje prodaje droge na ilegalnom tržištu, kod sebe neovlašteno posjedovao ukupno 47,95 grama droge kokaina, upakirane u pet PVC vrećica, te 1,61 gram droge marihuane upakirane u dvije PVC vrećice, dvije digitalne vage, od kojih su na jednoj bili tragovi kokaina, 102,34 grama bijele praškaste tvari (Lactosu) , koja je namijenjena povećanju mase droge, te 35 komada prozirnih PVC vrećica namijenjenih za izradu paketića droge za uličnu preprodaju, kao i 22 komada latex rukavica.

Tereti ga se da je od prodaje droge ostvario iznos od 39.500 eura.

 

 

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message