Obavijesti

News

Komentari 7

Podrhtavanje u eteru Hrvatskog radija: 'Samo da vas prekinem'

Podrhtavanje u eteru Hrvatskog radija: 'Samo da vas prekinem'

Niz neugodnih jutarnjih podrhtavanja zatekao je na radnom mjestu, i to u programu uživo,novinarsku ekipu Hrvatskoga radija. Tijekom emisije 'U mreži Prvog' u studiju je bilo vidno podrhtavanje

Niz potresa u ponedjeljak ujutro pogodili su područje Petrinje i Siska, a jako podrhtavanje tla osjetilo se i u Zagrebu. Potres snage 5 po Richteru zatresao je spomenuto područje u 6:28 sati, a uslijedila su još dva jača potresa od 4,7 Richtera te 4,1 po Richteru.

Kao u Titaniku: Drma li ga drma i to pošteno, a on svira klavir...
Kao u Titaniku: Drma li ga drma i to pošteno, a on svira klavir...

Na radnome mjestu, i to u programu uživo, zatekli su i novinarsku ekipu Hrvatskoga radija tijekom emisije 'U mreži Prvog'. U studiju je bilo vidno podrhtavanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Profesore, samo da vas prekinem. Nažalost, osjetili smo još jedan, malo teži i jači potres i u našoj zgradi. Pretpostavljam da se ovaj jaki potres osjetio i u ostatku Zagreba, vjerojatno i u široj okolici. Sudeći prema ovome kako je treslo naš stol, pretpostavljam da je potres bio dosta jak... Nadam se da je ovo, što se tiče potresa, sve u Zagrebu i okolici - kazala je voditeljica te nakon kraće pauze nastavila smireno s programom.