Obavijesti

News

Komentari 20

Poginuli biciklist je Nepalac koji radi u Varaždinu: Vozač koji je udario njega i kolegu pobjegao

Poginuli biciklist je Nepalac koji radi u Varaždinu: Vozač  koji je udario njega i kolegu pobjegao

U Mišikinoj ulici kod varaždinskog aerodroma sinoć oko 22 sata nepoznati vozač je udario dvojicu Nepalaca, od kojih je jedan poginuo, a drugi prevezen u varaždinsku bolnicu, javila je PU varaždinska

VIDEO

- Vozač koji sinoć udario dvojicu muškaraca je pobjegao s mjesta nesreće i u tijeku je intenzivna policijska potraga za počiniteljem – rekao nam je službenik za odnose s javnošću PU varaždinske, Matko Murić.

Naime, sinoć oko 22 sata,  nepoznati vozač je udario biciklista i pješaka, od kojih je jedan poginuo, a drugi prevezen u varaždinsku bolnicu.

Obje žrtve su Nepalci koji su u Varaždinu na privremenom radu i kao sredstvo prijevoza do zajedničkog smještaja koriste bicikle koje im osigurava poslodavac.

Biciklist preminuo na licu mjesta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u suradnji sa policijskim službenicima. Kako je utvrđeno, nepoznatim osobnim vozilom upravljala je nepoznata osoba iz smjera Trnovca u smjeru Varaždina.

Vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, te je prešlo na biciklističku traku gdje je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio bicikla kojim je bez upaljenih svjetala i bez reflektirajuće odjeće ili prsluka u istom smjeru upravljao 32-godišnji državljanin Nepala. Nakon udara u bicikl, biciklist je sa biciklom odbačen unaprijed kojom prilikom je udario u  21-godišnjeg kolegu koji se pješice kretao u istom smjeru. Pješak je uslijed udara odbačen u cestovni jarak i zadobio je ozljede, dok je biciklist na mjestu udara zadobio teške ozljede od kojih je na mjestu preminuo.

U Varaždinu usmrtio biciklista i pobjegao s mjesta nesreće, a drugi biciklist je ozlijeđen
U Varaždinu usmrtio biciklista i pobjegao s mjesta nesreće, a drugi biciklist je ozlijeđen

Neslužbeno doznajemo Nepalci rade u prehrambenoj tvrtki Koka d.d., dio grupacije Vindija. Također, preživjeli Nepalac je izvan životne opasnosti te je navodno zadobio prijelome noge na dva mjesta.

Iz PU varaždinske kažu nam kako je kontaktirano veleposlanstvo Nepala o strašnoj nesreći, a čija intenzivna potraga za odbjeglim vozačem ili vozačicom još uvijek traje.

Policija moli sve građane, svjedoke koji imaju bilo kakva saznanja o prometnoj nesreći, nepoznatom vozilu i osobi koja je upravljala vozilom i napustila mjesto prometne nesreće da slobodno jave policiji na broj 192 ili 372-404.

Poginuo mladić (24) u Druškovcu

U prometnoj nesreći do koje je došlo u nedjelju u jedan sat u noći u Druškovcu život je izgubio mladić starosti 24 godine.

Očevidom je utvrđeno, kako je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.29 promila upravljao mladi vozač star 20 godina. On je zbog nepropisne brzine i utjecaja alkohola i naglog kočenja, te zatezanjem ručne kočnice, zbog čega se vozilo zanijelo i potom sletjelo na zemljanu površinu.

Mladić (22) zadobio teške ozljede nakon što je motorom sletio s ceste u Ivanić Gradu
Mladić (22) zadobio teške ozljede nakon što je motorom sletio s ceste u Ivanić Gradu

Potom automobil udara prednjim djelom u jarak bankine i prevrće se na krov. Prilikom prevrtanja vozila 24-godišnjak je djelomično ispao iz vozila, te je došlo do prignječenja nesretnog mladića. Uslijed zadobivenih ozljeda nesretni mladić je preminuo na mjestu događaja, te je smrt konstatirana od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Tijelo nesretnog mladića prevezeno je na patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag