Obavijesti

News

Komentari 50

Poginuo u nesreći: 'Naš Olo je otišao u Njemačku kako bi pomogao sinu, a sad ga nema'

Poginuo u nesreći: 'Naš Olo je otišao u Njemačku kako bi pomogao sinu, a sad ga nema'

Oliver Pešerović iz Osijeka (42) raznosio je pakete. Kamion mu je počeo kliziti. Pokušao ga je zaustaviti, no došao je drugi i prignječio ga. Danima je bio u komi

VIDEO

Nakon što Fenix Magazin objavio vijest da je u njemačkom gradu Grevenbroichu, nedaleko Düsseldorfa, u nesreći poginuo Oliver Pešerović (42) iz Osijeka, od njega su se preko društvenih mreža počeli opraštati njegovi prijatelji i nogometni suigrači. 

Pešerović je, piše portal Fenix Magazin, u mladosti igrao nogomet u niželigaškim klubovima, a kasnije je postao i trener. Kada je osnovao svoju obitelj i dobio dva sina, od kojih je jedan 100-postotni invalid, prestao je igrati nogomet te se 2017. godine s obitelji odselio u Njemačku, tražeći tamo bolje uvjete života i bolju skrb na bolesnog sina koji u potpunosti ovisi o svojoj majci njegovateljici. 

Kako kažu njegovi prijatelji Oliver je i tamo, kao i tu, vrijedno radio i borio se za svoju obitelj no, 11. siječnja dogodila mu se teška nesreća u kojoj je zadobio teške i po život opasne ozlijede te završio u komi.

Poginuo pomažući rođacima u Petrinji: 'Uvijek je htio pomoći. Ne mogu shvatiti da ga nema'
Poginuo pomažući rođacima u Petrinji: 'Uvijek je htio pomoći. Ne mogu shvatiti da ga nema'

Naime, rano ujutro, po dolasku na posao, sjeo je u kamion kojime je dostavljao poštanske pakete. Zaustavio se na određenoj lokaciji kako bi dostavio prvi paket toga dana. Ušao je u zadnji dio kamiona da uzme paket i primijetio da se vozilo počelo kretati. Potrčao je prema kabini namjeravajući ući u nju i povući ručnu kočnicu no, upravo tada naišao je drugi kamion koji ga je prignječio. 

Detalji nesreće još uvijek nisu poznati jer istraga još nije okončana. Kako je Pešerović bio živ kada je po njega stigla Hitna medicinska pomoć, svi su se nadali da će mu liječnici uspjeti spasiti život. Prevezli su ga, prvo u bolnicu u Köln, a potom u Düsseldorf gdje je četiri dana bio u komi, na aparatima. Kako nije bilo nade u oporavak obitelj ga je 14. siječnja proglasila mrtvim i odlučila donirati njegove organe. 

Obitelj je odlučila kako će pokop Olivera Pešerovića biti u Njemačkoj, ali još uvijek se ne zna točan datum, obzirom da on ovisi o okončanju istrage, ali i posebnim okolnostima vezanim za Covid mjere. 

“Napustio nas je naš dugogodišnji trener i igrač Oliver Pešerović, nakon tragične nesreće. Zahvaljujemo se na svemu što je učinio za naš klub. Obitelji iskrena sućut” napisali su iz NK Satnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.